Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anyukátok és a párotok között kellene választanotok, akkor kit választanátok, ki a fontosabb anyukátok vagy a pártok?
Alapvetően anyukámat, de nekem anyám egy földre szállt angyal, szóval ha ő összeveszne a párommal, az csak azért lehet, mert a párom egy gyökér, és anyukám egy szent asszony.
Ha nem ilyen anyukám lenne, akkor megvizsgálnám objektíven, hogy min vesztek össze és ki miért haragszik.
Vannak mérgező szülők, akik szándékosan szabotálják a gyerekük párkapcsolatát, mert unatkoznak.
Ez egy idiöta kérdés! Jobb esetben nem kell valasztani meg lehet oldani úgyis a dolgokat hogy a 2 ember ne nagyon találkozzon.
Egyébként meg hogy lehet ilyet kérdezni? Két TELJESEN más szerepkört töltenek be, másfajta érzelmi kötődés fűz a két emberhez. Az anyám kihordott,megszült, felnevelt, jó anya, bármikor számíthatok rá. Mivel nekünk jó a kapcsolatunk nem tudom elképzelni hogy kizárjam az életemből maximum akkor ha valami nagyon gonosz dolgot csinál.
Az embernek a párjával meg a legintimebb a viszonya, érzelmileg és fizikailag is. Nem azt mondom hogy más nem állhat hasonlóan közel de a szerelem más. Az ember a párjaval szeretkezik, tervez családot stb. Jobb esetben ő is ott van mindig, segít, stb.
A kettő közt szinte lehetetlen lenne a számomra hogy válasszak mert a parom (amúgy most nincs, csak általánosságban értem) sosem fogja tudni az anya szerepét betölteni az anyám meg sosem fogja tudni a társ szerepét betölteni.
Nem hiszem, hogy idióta a kérdés (12-as), mert elég kinyitni a Gyik-et (Családi kapcsolatok, Felnőtt párkapcsolatok, Emberek) és lépten-nyomon találkozhatsz olyan kérdéssel, ahol valakinek választania kell/-ene a párja és a szülők között.
Helyeslem azt a választ, amikor azt tanácsolják, hogy tedd mérlegre, kinek lehet igaza, ki az, aki a Te érdekedet képviseli jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!