Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalhatott? Mi a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatott? Mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves kapcsolatom, tavaly júniusban az 5. évfordulónkon eljegyeztem és igent mondott.

Kiderült, hogy a hátam mögött kb. fél hónapja telefonált és 2x találkozott egy nála 25 évvel idősebb palival. Mindenki figyelmeztette, hogy ebből baj lesz. Beismerte, hogy találkoztak 2x, beszélgettek, semmi nem történt és hogy ez a pali befolyásolta ő pedig naív volt. Jelenleg annyira emészti ez az egész, hogy korházba is került, fél, hogy elhagyom.

Én nagyon szeretem, és sajnálom őt, mert látom, hogy őszintén sajnálja!

Nem tudok neki hinni, és azt vallom, hogy ha először ezt most megtette, később is megteszi.

A másik oldalról pedig azt érzem, hogy vétek lenne eldobni több mint 5 évet.

Érett felnőtt tanácsokat várok!

29F - 27N

2020. febr. 24. 10:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A poker masodik szabalya: ami penzt a potba tettel az dead money. Nincs jelentosege. Vagyis a betett 5 ev erteke 0. Az a kerdes, hogy a jovoben mit varhatsz a notol.
2020. febr. 24. 11:29
 12/20 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy én tettem rosszat, mert megemlítettem neki, hogy én úgy érzem mindent megteremtettem ahhoz, hogy családot szeretnék. Természetesen elfogadnám, ha még várni akarna, de évekig nem várnék rá, így hogy már közel vagyok a 30-hoz.
2020. febr. 24. 11:37
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

A korházba kerülés is lehet manipuláció. Nőként írom neked, ne mindig higyj a szavaknak, könnyeknek. Egy nő mindig a biztonságot keresi, nálad ezt megkapja, de ha egy pasival találkozott, annak más oka van. Érzelmet keresett másnál, de a pasi lehet csak a testét akarta, erre amikor a párod ráébredt már késő volt. Most pedig eljátsza a "csak téged szeretlek" c. drámát. Szerintem 27 évesen nem annyira naív egy nő, de te tudod, hogy el akarod-e hinni ezt a maszlagot vagy sem. Bocsi, de sajnos a családomban/környezetemben történt hasonló és sajnos mindig beigazolódott, hogy a nők a könnyeikkel, "idegösszeomlással", terhességgel, "rákos megbetegedéssel" mennyire aljasul akarnak manipulálni egy férfit.

A döntés a te kezedben van!

2020. febr. 24. 11:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok

Már, hogy így reakciót kaptam azokra amiket leírtam, szerintem teljes mértékben felejtős.

2020. febr. 24. 12:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#13assal maximalisan egyet ertek. Ez a csaj mar kuka. Nem szivbol szeret teged. Csak rapanikolt h egyedul marad, es most visszakonyorgi magat.
2020. febr. 24. 13:27
 16/20 acelsziv ***** válasza:
75%

Ez így elég nyomorultul hangzik.

Pláne, hogy tudod, hogy hazudik. Plusz még a manipuláció a kórházzal.

De mi a francot akart egy apja korabeli pofától? Ezek a nők nem százasok, komolyan mondom.

2020. febr. 24. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

Nökènt irom hogy bisztos hogy volt valami különben honnan tudná hogy csaka testét akarta... Gondolom nem mondta el neki a faszi hogy csak egy alkalomra kellesz....

A màsik lehet pont azért készült ki mert kihasznàlták..és nem kell a másik pasinak... Neked meg elöadja hogy azért készült ki mert nem akar elveszteni... Én kidobnàm.... Elöbb kellet volna gondolkodnia... Csak most fél hogy két szék közül a földre esik... Mivel tudja hogy ott csak a teste kellett igy kapaszkodik beléd mer èrzi hogy szeretted.... Dobd ki ne élj bizonytalalnságba....

2020. febr. 24. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

Nőként írom, gáz a menyasszonyod. Kb. annyi idős vagyok, mint ő, nekem is van vőlegényem és én szoktam találkozni férfi ismerősökkel néha, pl. ügyfelek, ha a városban járnak, megiszunk egy kávét, vagy vannak férfi nemű barátaim. Mindig szólok a vőlegényemnek, hova megyek és kivel találkozom. Nem titkolózom, mert nincs miért. Nem is féltékenykedik, mert pontosan tudja, hogy ez semmi többről nem szól, mint egy baráti érdeklődés, kivel mi van.

Ha titokban találkoznék másokkal, az gáz volna. A te menyasszonyod mellesleg csak azért ismerte be, mert te leültetted megbeszélni. Szerintem simán megcsalt volna, csak nem úgy jöttek ki a dolgok. Most persze előadja a hattyú halálát, de azt gondold végig, ha nem bukik le, mennyire bánja meg? Semennyire. Nem azt sajnálja, amit tett, hanem a lehetséges következményeket. Nyilván nem akart ő szakítani veled, ezért csinálta a hátad mögött. Most, hogy lebukott, persze nagyon bánja. Nem csoda, hogy oda a bizalom.

Én nem tudnék ezek után ugyanúgy tekinteni rá. Nem egyenes ember. Ha baja van, mondja meg, de ne a hátad mögött keresse a kalandokat.

2020. febr. 24. 16:23
 19/20 Kesra válasza:
100%
#17-es egy korrekt nő az olyan mint amilyen te is vagy a leírásod alapján. Kérdezőnek pedig csak anynit javasolnék, hogy hagyja ott azt a lányt. Most előadja a párod a hattyúk halálát, mert fél, hogy 2 szék közé esik. Nagy érvágás lenne, hogy ha egy jó egzisztenciával bíró embert elveszítene, veled csak a biztonság miatt van együtt, nem pedig mert annyira érdekelnéd őt érzelmileg. Ha tényleg szeretne, akkor meg sem fordult volna a fejében, hogy más férfiakhoz vonzódjon. Lehet, hogy 5 év kukába megy, de inkább ez az 5, mint sem 5+x év. Az élet sajnos ilyen, az emberek kiszámíthatalanok, ha elindítasz egy biztosnak tűnő vállalkozást, belerakod az összes pénzed, még az sem garancia, hogy egy hát múlva befuccsol az egész.
2020. febr. 24. 20:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A #17 a számból vette ki a szót. Nem jött be az öreg faszival a dolog, már nem győz hazudni és bepánikolt, hogy téged, a biztos pontot elveszít. Kéne a halálnak ilyen ember.
2020. febr. 25. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!