Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 éve vagyunk kapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve vagyunk kapcsolatban a barátommal. Mindketten elváltunk, egy régi barátságból lett szerelem. Az utóbbi hónapokban egy nála kb.30 évvel fiatalabb nővel kávézgat időnként. Lehet köztük valami?

Figyelt kérdés
A barátom 48 éves. A nő férjezett. Ha rákérdezek, azt mondja, nincs semmi olyan, én vagyok betegesen féltékeny. De én akkor sem tartom egészségesnek, hogy ekkora korkülönbséggel lehetnek valakik "barátok". Eddig úgy gondoltam, minden rendben van köztünk, most mégis megrendültem.
2020. febr. 23. 08:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
#10: Amit írsz, az bizony téves általánosítás! Én már nagyjából 10 éve ismerem a nálam 20 évvel fiatalabb női barátaimat, s tényleg őszintén mondom, hogy ezalatt soha nem volt szexuális oldala a kapcsolatunknak, még erre utalás sem történt. Egyszerűen csak szeretjük egymást, jókat beszélgetünk, támogatjuk egymást. Azt nem gondolhatod komolyan, hogy ami 10 év alatt nem fordult elő, az majd később fog előfordulni. Egyébként is nagyon kevés nő van, akinek ennyivel idősebb férfi egyáltalán számításba jöhetne, így többek között a korkülönbség is garancia arra, hogy ilyen barátságokból sosem lesz több.
2020. febr. 23. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!