Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a párod kocsányon lógó szemekkel nézné a tini lányokat?
Igazából mi zavar? Hogy megnéz másokat vagy hogy tiniket néz meg?
A férfiak 90%-a (ha nem több) igenis megnétni a többi nőt és lehet általánosítás de a férfiak sokkal inkább vizuális típusok.
Szóval más nők megnézése valahol természetes. Persze ezt is lehet paraszt módon és feltűnően csinálni, de ha amúgy nem konkrétan szájtátva teszi és legalább nem hazudik róla, nem hiszem hogy ki kéne ezen akadni.
Hogy tiniket? Hát nézd...ahogy mostanság a kamasz lányok kinéznek...(nyilván már amelyik) sok esetben meg sem tudod különböztetni. Én hiába nem vagyok már kamasz, fiatal felnőtt létemre elég kamaszos fejem van, sokszor elkérik a személyim stb. Ugyanennyire erővel van egy csomó 16-17 éves lány aki simán kinéz 22-24 évesnek. Tehát sok esetben azt sem tudod megmondani pontosan hogy ki hány éves. Engem is frusztrál néha hogy a középiskolás lányokat idősebbnek nézik álam de ez van:D
Kérdező attól, hogy papíron még egy 16 éves nem nagykorú még ugyanúgy nőies alakja van, mint egy 26 évesnek. Mi háborít föl ezen, hogy akkor megnézi?
Én elhiszem, hogy egy 16 éves srác az esetek többségében nem sugározza a nők számára fontos értékeket, ezért nem is súgtok össze utána, de egy 16 éves lány már bizony sugározza a férfiak felé a vonzerejét. Elhiszem, hogy ez nem tetszik, de ez még így marad.
"A szép nők feltűnőek mindenki megnézi őket, még én is! Ezzel így nem lenne gond. Csak a tini kategória háborít fel, gyomorforgató!"
Tehát más nők nézésenem zavar,Csak a tini kategória
Én ebből arra következtetnék,hogy
Neked a fiatalságuk miatt lehet gondod.Nyilván nem tudatosan,hanem tudat alatt.
Nyugi.40 éves korodban érett nőként sokkal többmindent tudsz nyújtani a párodnak.
Ezt nem mulhatja felül semmilyen tinilányka.Megnézi?
Hát had nézze.Ennek ellenére te vagy a nyerő minden értelemben.
Én nem tulajdonítanék akkora jelentőséget ennek.
Nagyobb jelentősége lenne,ha azt írtad volna,hogy bármilyen korosztályú nő nézése zavarna.
48F
#12. Nem a 16 éves lány vonzerejével van gond, hanem a 45 éves vén majom vevőjével.
F/54
miért van az, hogy aki jó választ ad, azt az itteni femináci tábor lepontozza?
Csak a vak vagy a totál homokos férfi nem nézi meg a jó tinicsajokat.
örüljél neki, hogy a tied egyik sem az
F/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!