Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan fogadnátok ha a barátotok egyik nap hirtelen bejelentené, hogy életmódot fog váltani, mert a mostani munkáját már nem akarja folytatni?
Igazából arról van szó, hogy tettem amit a szüleim mondtak és elvégeztem az egyetemet, elhelyezkedtem meg miegyéb. Jól is keresek, de gyülőlöm a munkámat, gyülölöm, hogy semmi fizikai nincsen benne és soha nem is vágytam erre.
Úgy tavaly ősszel a hátam is megfájdult, szerencsére csak izomfájdalom volt, de 24 évesen ez nem egy menő dolog szerintem.
Azóta rendbe szedtem magamat és amikor időm engedi, akkor szivem kedvenc dolgának, a cukrászatnak élek.
Egyszerüen ez tölt fel, ebben tudok olyan profi lenni, amilyen akarok.
Egyszerüen úgy érzem muszáj váltanom, aki kóstolta azt mondta remek. Egyre inkább memorizálom a recepteket, egyszerüen arra keltem már hetekkel ezelőtt, hogy ezt én fogom csinálni.
Bonyolult, hosszan lehetne ezt ecsetelni.
Barátnő is élvezi amikor sütök, és van, hogy besegit ő is, de félek idiótának nézne ha én ezzel előállnék.
Mit gondoltok? Érdemes eldobni a biztosat, ennyi idősen még bele lehet kezdeni ilyemsibe?
Vagy ez nem férfiaknak való dolog? Sok férfi cukrász volt, mégis annyira nőies dolog ez sokak szerint.
Apám kicikizne teljesen attól félek.
18 évig éltem egy cukrásszal. Se hétvége, se karácsony,se hétköznapok. Mire felkeltem már nem volt otthon, mire hazaért vagy aludtam, vagy ő volt olyan fáradt,hogy kb használhatatlan volt. A gyerekeinket kvázi egyedül neveltem fel, olyan szinten eltávolodtunk egymástól, hogy végül elváltunk.
Én jobban örültem volna, ha nem ez a szakmája, talán nem ide jutottunk volna ha van ideje a családjára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!