Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy barátság túlélheti azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátság túlélheti azt, hogyha az egyik fél beleesik a másikba?

Figyelt kérdés
Pl egy fiú és egy lány nagyon jó barátok, de idővel a lány vonzódni kezd a fiúhoz (a lánynak van barátja), a lány bevallja érzéseit, hogy kerülje a bonyodalmakat... a barátság egy ideig megmarad, de eltávolodnak... ennek mi lehet az oka a fiú részéről?
2010. júl. 23. 19:52
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Szia!

Szerintem sem működne ez a barátság, hisz a lánynak nem elég az, amit a fiú tud adni, a fiú pedig barátságon kívül mást nem akar/tud adni. A feszültség állandóan ott lenne: a fiú részéről azért, mert a lány minden egyes cselekedetébe belelátná a "többet", a lány pedig szépen lassan úgy belezúgna, hogy csak na, és tapasztalatból tudom, hogy a plátói szerelem nem egy könnyen kiheverhető fajta. Jó tanács a lánynak: addig menjen messzire attól a tűztől, amíg a szárnyait meg nem égeti...

2010. júl. 31. 19:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam, azt hittem sikerül... aztán újra keresett a fiú... és utalt rá, hogy suliban mindig mellettem lesz.. mellém fog ülni, stb
2010. júl. 31. 19:40
 23/30 anonim válasza:
Előző vagyok. Hát így elég nehéz dolog lesz, viszont tőle sem tisztességes, hogy nem hagyja, hogy nálad elmúljon, miközben nem akar tőled semmit. De egyáltalán biztos az, hogy nem akar tőled semmit? És te akarnál tőle, ha ő akarna? Igen bonyolult helyzet tud kialakulni az ilyesmikből...
2010. júl. 31. 19:47
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom... és azt sem, hogy én mit akarok... nehéz helyzet... nem értem, miért velem foglalkozik, ahelyett, hogy barátnőt keresne magának..:(
2010. júl. 31. 19:55
 25/30 anonim válasza:
Nem, mintha bármin is változtatna, de hány évesek vagytok?
2010. júl. 31. 20:08
 26/30 A kérdező kommentje:
18 mindketten..
2010. júl. 31. 20:10
 27/30 anonim válasza:
Akkor talán beszélgetni kellene vele, és megkérdezni, hogy ő hogyan látja ezt, mit szeretne, és elmondani neki, hogy te mit szeretnél, vagy ha azt még nem tudod, akkor azt, hogy mit NEM szeretnél...
2010. júl. 31. 20:14
 28/30 anonim ***** válasza:

Ha a fiú barátságot akar, te meg többet, akkor inkább kerüld őt nagy ívből, mert abból nem fog barátság lenni, ha te vonzódsz hozzá!

24/N

2010. júl. 31. 23:51
 29/30 A kérdező kommentje:
Rég írtam, de alakultak a dolgok, én szakítottam a barátommal a nyáron, a fiú azóta jobban közeledik, de még mindig óvatos nagyon... kiváncsi vagyok mi lesz ebből..
2010. szept. 12. 10:27
 30/30 A kérdező kommentje:
Egy nagy pofára esés.... :(
2010. szept. 30. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!