Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon félénk, önbizalomhiányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félénk, önbizalomhiányos lány vagyok és ez mindenkinek lejön akárhogy palástolom. Sokszor kihasználtak emiatt srácok, mert tudták hogy én vagyok a "kedves szomszédlány" kategória aki úgyse fogja megbántani őket. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Hogy érjem el hogy több legyen az önbizalmam és nőként kezeljenek ne csak olyanként aki mellett jó vigasztalódni?

Van rajtam kb 10kg plusz, hosszú a hajam és nem öltözködöm szexisen. Ezzel is lehet probléma?

Szeretném hogy a mostani barátom ne csak ellegyen velem hanem odalegyen értem.

2020. febr. 18. 11:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok:

Sajnálom! Az olyan lányok mint te (De egyébként minden lány de a te típusod hatványozottan) azt érdemli hogy törődjenek vele hogy szeressék. Sajnos nem minden fiú adja ezt meg egy lánynak, főleg ha nem hosszútávú a cél. De hogy érzed, nem adsz rá okot hogy úgy érezze hogy... Nem is tudom "kihasználhat" téged érzelmileg? Tudom nehéz de próbálj meg határozottabb lenni. Mutasd meg neki hogy igen is egy nővel van dolga, igen is érsz valamit, sőt...!

De ha már az elején ezt érzed akkor nem biztos hogy ez jó lesz így. De próbáld meg "kiszedni" belőle mi a célja veled!

2020. febr. 18. 13:00
 12/22 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy komolyak a céljai velem de mégis olyan értéktelennek érzem magam néha. Velem van a baj ugye? Hogyan tudok helyrejönni?
2020. febr. 18. 13:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj, hogy "kedves szomszédlány" kategória vagy, nem pedig egy nagyszájú, beképzelt pi...a? Miért akarsz ezen változtatni?

Én pont ilyen lányt kerestem sok-sok éven át. Aztán megtaláltam és feleségül vettem.

Lehet, hogy a mostani barátoddal nem illetek össze, mert ő másmilyen nőt keres. Sokszor kell próbálkozni, és sokszor pofára is esik az ember, mire a hozzá illővel találkozik.

2020. febr. 18. 13:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig a kettes válaszoló vagyok:

"Azt mondja hogy komolyak a céljai velem de mégis olyan értéktelennek érzem magam néha. Velem van a baj ugye? Hogyan tudok helyrejönni?"

Ha azt mondja, te rajtad ál megbízol-e benne. De így se kapkodj el semmit. "Várd el" hogy küzdjön érted. Ha annak legapróbb szikráját sem látod hogy akár a kisujját sem mozdítja annak érdekében hogy bebizonyítsa értékes vagy számára akkor... Akkor is rajtad áll hogyan lépsz. :)

Ne legyél naiv.

Mindegy. Ezt így nehéz. Próbálnék segíteni, de nehéz ha nem ismerlek.

Egy szó mint száz, ne hagyd magad. :)

Sok sikert!

2020. febr. 18. 13:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Változtattam a hajamon hogy szebb legyen de nem izgatta annyira

Eljártam edzeni de az sem izgatta annyira

Szerintem nem vagyok könnyenkapható és értékes lánynak tartom magam de nem annyira értékeli. Jól esne ha néha kifejezné hogy értékel. "

#7 vagyok. Pont ezekről a dolgokról beszèltem. Nem őmiatta, vagy mások miatt változtass magadon, hanem SAJÁT MAGAD miatt. Az a lènyeg, hogy te elègedett legyèl magaddal, te jól èrezd magad a bőrödben, ès nem az, hogy másoknak megfelelj.

Hogy nem èrtèkel...pont erre akartam utalni a szolgalelkűsèggel....

Nem kell kinyalni a másik hátsóját, pláne ha a dolog nem kölcsönös.

Nèzd vègre kicsit a saját èrdekeid, ne ez a görcsös megfelelèsi kènyszer legyen benned. Lehet most sem a megfelelő társsal vagy együtt. Erre mèg nem gondoltál? Ès nem azèrt, mert te nem vagy megfelelő számára, hanem fordítva, ő nem megfelelő neked, mert nem tudja/akarja azt nyújtani amit megèrdemelnèl.

2020. febr. 18. 13:33
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
Nincs veled semmi gond, majd megtalálod azt aki hozzád illő.
2020. febr. 18. 13:50
 17/22 anonim ***** válasza:
70%

6-os vagyok. Még nagyon fontos 3. alappillére az önbizalomnak az önismeret. Tudni hol vannak a határaid, mik az értékeid, mi okoz számodra örömet, mi az amit csak magadra kényszerítesz és kérdező neked ebben van nagy hiányosságod.

Egy olyan emberrel vagy kapcsolatban aki alig értékel, alig érdekled, nem érzed magad jól benne és bizonytalan vagy. Mégis miért vagy mellette? Miért van szükséged egy ilyen kapcsolatra? Mit ad neked ez az egész? Mit szeretsz ebben az emberben? Miért akarsz görcsösen neki megfelelni, miért miatta változtatsz magadon?

Szerintem a fentiekre az a válasz hogy neked nem egy komoly kapcsolat kell igazából, csak menekülsz, szeretethiányod van, értéktelennek érzed magad és kell valaki aki kicsit csökkenti ezeket az érzéseket. Csak éppen ezzel együtt hagyod, hogy rád kényszerítse az akaratát mert az elhagyatástól való félelmed és a sérelmeid miatt meg akarsz neki felelni. Fogalmad sincs, hogy TE mit szeretnél, vagy mit akarsz, vagy mitől lennél boldog, csak sodródsz ,ások igényei szerint, felvállalni a saját szükségleteidet ugyanis bátorságot igényelne, az meg neked semmi.

Bár a kommentjeid alapján a válaszokból egy szót sem értettél vagy nem is akarod megérteni őket, kár mert elég jókat írtak.

2020. febr. 18. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egy olyan kapcsolatfüggő vagy, aki önmaga megítélésében kizárólag külső visszajelzésekre hagyatkozik?
2020. febr. 18. 14:46
 19/22 anonim ***** válasza:

"ugyanis bátorságot igényelne, az meg neked semmi."

Mondjuk ezt azért fura kijelenteni, mert a félénk nem ezt jelenti. Hanem azt hogy nem fogja más emberek fölé helyezni magát, inkább alá, tehát ez emberek között értendő. De ettől még lehet ő lesz bátor mikor szükség van rá, az állítólagosan nem félénkek meg beszarnak.

2020. febr. 18. 14:55
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
19 - a félénknek semmi köze ahhoz amit te írsz.
2020. febr. 18. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!