Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít már beteges féltékenykedésnek?
Napestig lehetne sorolni..
Én is azon a véleményen vagyok hogy a féltékenység egyáltalán nem jó.
Beteges féltékenységre példák:
1. Másik telefonjában turkálás (sms, messenger, viber, fb, instagram, stb stb)
2. Ellenőrizgetés hogy mikor végez, hova megy, kivel, mikor, miért. Bármilyen módon, nem csupán érdeklődési szándékkal.
3. Minden egyes ellenkező neműre féltékenykedni legyen szó egy barátról, régi ismerősről, postásról, főnökről, szomszédról...
4. Folyton a másik nyakában lógni (egy olyan ember akinek nincsenek bizalmi gondjai nem hiszem hogy folyton a másik seggében akarna lenni
.
.
.
.
.
Ezt a pár másik tagja ítéli meg... Nálunk természetes, hogy egymás mobiljába nyíltan belenézünk, illetve az is, hogy egymás nyakán lógunk vagy megkérdezzük egymást, hogy zavarja-e, ha elmegyünk valahova vagy csinálunk valamit. Számunkra ez a normális, ez a közvetlenség és egyeztetés. Más meg ettől már hülyét kapna.
Számomra a beteges féltékenység az, amikor rám van parancsolva vagy erőszakosak velem. Pl követelőznek, hogy adjam oda a mobilom vagy szakítsak meg egy barátságot valakivel vagy ilyenek. Ha meg tudjuk beszélni logikusan és kölcsönösen (tehát ugyanazt hozza, amit tőlem kér), akkor szerintem nincs gond.
"Kell is a kapcsolatba, egészséges határokon belül.."
Ezt csak azért hiszed, mert spirituális értelemben tudattalan vagy, így fogalmad sincs a valódi szeretetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!