Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek alapján én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján én vagyok a hülye, vagy jogos a félelmem?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja vagyok együtt egy lánnyal. Egyre jobban kezdem megkedvelni. Nagyon különlegesnek látom. Van néhány dolog, ami viszont nem tetszik, és emiatt félek, h ő nem így érez, mint én. Keveset találkozunk és kevés a szex is. Napközben is alig beszélgetünk. Egyikünk sem nagy csetes.

Mikor együtt vagyunk, akkor nagyon jó. Sokat ölelkezünk, csókolgatjuk egymást stb. Búcsúzáskor mindig mondja, h jól érezte magát.

Hogyan kellene megtudnom, hogy komolyan tervez-e velem? Nem kiábrándító, ha így nyíltan rákérdez az ember? Vagy csak az én fejemet kellene rendbe tenni és elhesegetni a félelmet? Attól nem félek, h megcsal, vagy h van valakije. Ő egy igazán jó ember és nem tudom elképzelni hogy ilyet tenne...

2020. febr. 16. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Ezek alapján te vagy a hülye. Lehet lepontozni.
2020. febr. 16. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap még nem sok idő, lehet hogy még nincs meg a rózsaszín köd, de még jöhet. Ne aggódj ezen, adj időt magatoknak. Ha nem tervezne veled, akkor nem találkozgatna veled
2020. febr. 16. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idősek vagytok? Messze laktok?
2020. febr. 16. 18:16
 4/12 A kérdező kommentje:

28+

Egy városban lakunk

Az is zavar kicsit, h ő ritkán keres, ritka h ő talál ki programot. Esetleg csak akkor, ha megbeszéljük h pl hétvégén találkozunk. Akkor ő talál ki valamit, h mit csináljunk, de az h ő hozza fel h találkozhatnánk, hát olyan nagyon ritka

Viszont az tény, h mikor együtt vagyunk, akkor rám figyel. Egy párként sétálunk az utcán kézen fogva. Mindig simogat, kedves, puszilgat. Búcsúzáskor is mindig mondja h jól érezte magát.

2020. febr. 16. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy hónap még szerintem nem elég arra, hogy választ tudjatok adni erre a kérdésre. Még ismerkedtek gyakorlatilag. Nem tudom, mit takar az a "keveset találkozunk". Talán ezt megírhatnád, hogy képben legyünk. Egyébként mindenkinek más az ideális gyakoriság, én pl kapcsolat elején heti egy találkozót tartok optimálisnak, ahhoz, hogy egy tényleg normális "randi" legyen... hét közben mindenki dolgozik, pihenni is kell, így hétvégente egy együtt töltött nap megfelelő.

Nekem a párom anno azzal jelezte, hogy keveset találkozunk, hogy megkérdezte nincs e kedvem ekkor meg ekkor találkozni, hiányzom neki stb. és örülne, ha gyakrabban láthatna. Nem volt tolakodó kérdés. Így egyre többet találkozunk, kb 3 hónap után beszéltük meg, hogy komolyan gondoljuk. Remélem segített ez a példa.

24/n

2020. febr. 16. 18:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor dolgozó emberek vagytok (jó esetben), napközben az tölti ki az időt. Mondjuk, azt nem írtad, mennyi az a kevés, amit találkoztok. De egy hónap nagyon az eleje. Főleg kevés talival. Én nem aggódnék.
2020. febr. 16. 18:27
 7/12 A kérdező kommentje:

Az elején hétvégenként találkoztunk. Nyilván akkor több órás program. Aztán sikerült beiktatni egy rövidebb hétköznapi találkozót. Ezek inkább 1-2 óra. Hétvégén hosszabb találkozók vannak. Van h együtt is alszunk. Tehát heti 1-2 találkozó. Van h csak egy rövidebb tali, van h hosszabb. Nem könnyű megszervezni, sokat dolgozunk.

Igen, mind a ketten dolgozunk.

2020. febr. 16. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez teljesen normális, két felnőtt ember között, amíg nem élnek együtt. Persze ha úgy érzed, többet szeretnél találkozni, akkor azt ajánlom, amit fentebb is írtam, hogy kérdezz rá, nincs e kedve átmenni munkából este hozzád, vagy ekkor meg ekkor találkozni. Kicsit légy proaktív, maximum azt mondja, most nem fog menni. Lehet neki megfelel így, ezért nem kezdeményez. De ha kedvel és látja, hogy te szeretnél többet találkozni, biztos megpróbál intézkedni az ügyben.
2020. febr. 16. 18:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztató szavakat. Ma egész nap ezen aggódtam. Nagyon lehangolt voltam emiatt. Most kicsit jobban érzem magam. 😀

Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. febr. 16. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Ezek alapján én sem gondolnám, hogy baj lenne. 1 hónap még tényleg nem sok idő, főleg ha előtte nem ismertétek egymást. Az jó jel, hogy ha együtt vagytok, akkor úgy érzed, minden rendben van. A lányról mit lehet tudni amúgy? Ez is fontos a teljes történethez. Nem lehet, hogy kicsit bizalmatlanabb típus, több időre van szüksége? Vagy úgy gondolkodik, hogy inkább a férfinak kell kezdeményezni, randizni hívni? Vagy eleve ilyen a személyisége, lassabb, nehezebben mozdul meg, otthonülős típus? Ezek jutottak eszembe. Sok oka lehet szerintem, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Ha nem érdekelnéd, nem hiszem, hogy időt szánna rád.
2020. febr. 16. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!