Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezek alapján már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapján már kevésbé szeret?

Figyelt kérdés
Barátom másfél éven át mondogatta, hogy alig várja, hogy eljegyezzen, feleségül vegyen, közös házunk legyen és stb. Én kicsit korainak gondoltam, de nem voltam elutasító a témával kapcsolatban, csak gondoltam, hogy várunk egy picit azért még...most már úgy érzem, eleget vártunk és elfogadnám tőle a gyűrűt, de azt érzem, most, hogy én is belementem vagy beijedt vagy nem tudom, de az az indok, hogy nincs pénze úgy, és P különleges lánykérést és különleges gyűrűt akarna, mert én nem bóvlit érdemlek. Szerintem meg ez kifogás...amúgy együtt élünk és segítőkész, segít főzni, mosni stb, ha én érek később haza és ha együtt vagyunk otthon akkor is segít...szoktunk beszélgetni, vannak közös programok, jó a szex és szokott szeretgetni mégis azt érzem, hogy már nem gondolja annyira komolyan és csak a szája járt. mostanában többször is vitáztunk, de nem mondanám eget rengetőnek, inkább nézeteltérésnek. Illetve mostanában azt veszem észre, kicsit több szabad teret akarna... régebben mindig velem akart lenni. Most is szeret velem lenni, ez látszik, viszont szeret külön programokat is szervezni neha. A legjobban az zavar, hogy úgy érzem, nem őszinte azzal kapcsolatban, hogy ő nem igen tervez velem egy életre. Nem hinném, hogy pár évre nem tervez velem, de úgy hiszem, hosszabb távra nem. Ez azért baj, mert én meg öt éven belül kb. szeretnék gyereket és nem akarok csalódni, hogy várok éveket és egyedül maradok. Szerintetek már nem szeret annyira?
2019. nov. 7. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Változik az érzelmi intenzitás a kapcsolat során, sehol sem teljesen olyan, mint az első hetekben!

Nincs a pároddal semmi baj, jókat írtál róla.

2019. nov. 7. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Te nem vagy komplett. Az ember az igaziját csak egyszer jegyezheti el úgy igazán. Naná, hogy nem valami huszonezres szarral szarrágóskodik, ha ez a gesztus fontos neki. A pároméknál az a hagyomány, hogy a gyűrű 3 havi fizetésnek megfelelő áron kell, hogy legyen. Ez legalább egymillió forint... Emellett az esküvő sem két fillér, milliós összeg az is.

Legalább egy kicsit fusson át a buksidon, mennyi idő előteremteni ennyi pénzt!

Naná, hogy vitáztok, ha egy követelőző, számító tyúk vagy, aki jóformán nem is örülne annak, ha eljegyeznék, csak elégedetten bólintana, hogy na végre...

A kapcsolatotokat nem az lapátolja össze, ellenben jó szar lesz, ha erre a pontra vársz ahelyett, hogy a jelenben szeretnéd és akarnál tenni érte.

2019. nov. 7. 08:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a megnyugtató választ, ellenben nem értem második, hogy miért estél így nekem...szerintem nem mindenki vágyik sem nagy összegű gyűrűre, sem nagy költségvetésű esküvőre. Ráadásul nem azt mondtam, hogy most azonnal akarnám, csak nem értettem, hogy ha ő szerette volna eddig ennyire megkérni a kezem, akkor már miért nem beszél róla és hogyhogy nem kéri meg, mert most már én így úgy érzem, hogy egy életet le tudnék vele élni. Szerintem az pont nem a számító tyúk kategória, aki nem vár el nagy összegben ajándékot, gyűrűt, esküvőt...
2019. nov. 7. 08:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, h az eljegyzés semmit nem jelent. Szerintem annál kevesebb rosszabb dolog van, amikor egy pár 5+ éve jegyes és mégsem történik semmi.
2019. nov. 7. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ez felejtős lesz.
2019. nov. 7. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Én a helyedben egy komoly beszélgetést indítanék ahol elmondanám ezt a kb 5 éves tervemet, hogy szeretnék házasságban élni és gyereket szülni.

Vele el tudom képzelni és gondolja meg, hogy ő is így képzeli-e el az életét?

Nem kell ultimátumot adni, de elmondani a terveidet, vágyaidat és meg kell kérni, hogy legyen őszinte ő is, hogy ő hogyan gondolja, hogy tudd van-e közös jövőtök.

Ha nem egyezik a kettőtök vágya ezen a téren az sem baj, csak akkor külön utakon kell folytatni. És jó ha ezt ő is tudja.

2019. nov. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!