Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Szerintem nem tehetsz semmit. Majd az idő megoldja, ha nem 4 év akkor 10 vagy 20.
És ne is várd ő sosem fog elsőként írni.
Lehet, hogy kiváncsi rá, hogy mi van veled, de nem akar felesleges reményt kelteni benned, de ha nem is szeretett és mindig csak kolléga voltál neki, akkor meg főleg nem ír.
Koncentrálj a párodra és kívánom légy nagyon boldog vele.
voltam már hasonló helyzetben...
figyelj, megmondom neked őszintén, h én úgy gyógyultam ki ebből a nagy szerelemből, h lefeküdtem a sráccal...
tudom, hülyém hangzik, de nem 1x oldotta már az életem...
onnantól nem érdekelt már annyira, túlvoltam rajta...
Köszönöm a válaszokat!
Sok gondolat kavarog a fejemben, megpróbálom kicsit összefoglalni...
Először is a 2. válaszolónak szeretném mondani, hogy szerintem végig tudta, hogy szeretem. Nagyon figyelmes voltan vele, mindig meghallgattam, de ha ebből nem is jött volna rá, írtam is, hogy megmondtam neki... Nem felelt semmit. Minden maradt ahogy volt. Az, hogy meghódítsam nem tudom mennyire lenne jó ötlet... Szerintem sokat veszthetek vele... A mostani kapcsolatomat... Elhagyjam a biztosat a bizonytalanért? És mi lesz, ha mégsem jön össze? Merthogy miért választana engem? Tudtommal jelenleg nincs tartós kapcsolata, de ki tudja kit szeret... A másik, ahogy mondod, én sem leszek már fiatalabb... Gyerekeket szeretnék,késznek érzem rá magam, nem akarok teljesen kicsúszni az időből... A jelen kapcsolatomba biztonságban érezném egy kicsi életét... Lenne gondoskodó, szerető apukája... A másik kapcsolat ha össze is jönne ugyan, mindig kérdés lenne bennem, hogy szeret-e, vagy csak azért van velem, mert "nem szálltam le" róla...
De köszönöm,hogy leírtad amit gondolsz!
A 3. válaszolónak nagyon eredeti az ötlete... :-) De nem tudom ki hogy van vele, én hű szoktam maradni ahhoz, akivel vagyok... Ha ilyet tennék nagyon megbántanám a párom, de ha nem derülne ki, akkor sem tudnék tükörbe nézni... Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy kellemék neki! :-)
De köszönöm a válaszodat! Jó ötlet!
Az 1. válaszoló gondolatai nagyon hasonlóak az enyémhez, az ő válaszát is köszönöm! Ő is sokat segített! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!