Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a vége?
Figyelt kérdés
Ha össze vesztünk a párommal
Nagyon, négy napja nem is beszéltünk. Azt mondta elege van s nincs türelme a hülyeségekre, azóta nem is keresett de én se írtam neki, mert az volt neki már sok, ebből lehet békülés? Ma jön haza, és hat szerintem össze futunk a városba ha akarjuk ha nem
2020. febr. 14. 09:00
1/3 anonim válasza:
Várd meg hogy ő keressen. Ha nem keres, abból tudni fogod mi az ábra. Sajnos nem lehet tudni mi lesz a vége, minden esetre azt javaslom hogy te semmi esetre sem írj neki, hiszen a probléma pont ez volt.
2/3 anonim válasza:
Hat ha mar ilyenek vannak, tudom nem egyszeru, de hidd el jobb ha vege. Igazabol ebbe mar bele van kodolva, csak az a kerdes most, vagy 2 honap mulva.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!