Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti viccesnek találnátok ezt a kijelentést?
Aki ilyen idióta mellett él észre sem veszi hogy az önbecsülése a nullára került. Magában kezdi keresni a hibát, mert erre idomította a pasi hogy csak ő lehet hibás akinek még humorérzéke sincs ha lekur vázzàk.
Legyen tartásod.
Ne bátntsátok a kérdezőt.
Ha ilyet mondana a férjem, akkor én poénra venném, és ezek után bármikor, amikor szexet kezdeményezne, mondanám, ha minden nő k.urva, akkor és is, és 18 ezer forint a tarifám egy órára, ha letette ezt az összeget az éjjeliszekrényemre, akkor folytathatjuk.
Viszont ha olyat mondana, hogy nem szeret és nem boldog velem, akkor még aznap megkérném, hogy üljünk le és beszéljük meg a válásunk részleteit nyugodt körülmények között.
Figyelj, én egy szarkasztikus bunkó nő vagyok, és vevő vagyok a sötét humorra is, de ezt nem viccből mondta, hidd el. Egyébként is mondják, hogy minden vicc fele igaz.
Ez a történet pedig úgy teljesen kerek is, hogy hozzáteszed, hogy konkrétan megmondta, hogy nem szeret. Nem szeret, nem tisztel, viccből lekváz, te puffogsz, hogy akkor úgy is fogsz majd viselkedni. Na, hogy kicsesztél vele, szerinted érdekelné? Játszmák ezek csak egy halott kapcsolatban.
"Az a baj, hogy ezen a rohadt oldalon annyi az ilyen mimózalelkű pitsa, hogy ha azt írom, hogy a párom néha a fenekemre csap vagy néha a melltartómba csúsztatja a pénzt, mikor ilyen helyzet áll fenn, akkor egyből megy a lepontozás..."
Most is te támadsz, mert nem vagyok olyan, mint te meg a párod.
És nem tudod, mit jelent a piperkőc, rosszul használod.
Nem, nekem ez sértő.
Ilyen padival második randi sincs részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!