Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti viccesnek találnátok ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti viccesnek találnátok ezt a kijelentést?

Figyelt kérdés
Reggel szóltam a férjemnek, hogy fizetni kellene a csekkeket, kéne pénz. Minden hónapban eljátsza, hogy könyörögjek neki. Hogy tiszta legyen, ez volt a megállapodás, ő a csekket fizeti, én a hiteleket és a kaját. Majd adott valamennyi pénzt és megjegyezte, hogy minden nő k...va. Majd közölte, hogy ez vicc volt és mit kell minden szaron felszívni magam és balhézni.
2020. febr. 12. 09:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a faxomnak vagytok ti egyutt meg mindig? 😂😂 nem szeret, nem boldog, es meg le is qurvaz, komolyannem ertem, hogy egyes embereknel minek kell tortennie, hogy lepjen.
2020. febr. 12. 10:21
 12/22 anonim ***** válasza:
27%
@10 Akkor inkább ezen gondolkodj el, ne azon, hogy min poénkodik. Érdekes, hogy ha az ember minden nap érzi, hogy szeretik, figyelnek rá, mindent megadnak neki és a komoly helyzetekben számíthat a társára, akkor simán bevesz a gyomra ilyesmit (oda-vissza) játékból. Neked más a bajod, nem a férjed humora.
2020. febr. 12. 10:29
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

Aki ilyen idióta mellett él észre sem veszi hogy az önbecsülése a nullára került. Magában kezdi keresni a hibát, mert erre idomította a pasi hogy csak ő lehet hibás akinek még humorérzéke sincs ha lekur vázzàk.

Legyen tartásod.

Ne bátntsátok a kérdezőt.

2020. febr. 12. 10:58
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Legközelebb azért tedd hozzá a kérdéshez, hogy "a kapcsolatunk is rossz és saját állítása szerint nem is szeret a férjem", így azért kicsit megváltozna a helyzet a viccel kapcsolatban. Nem mindegy, hogy amúgy jó minden és poénkodik veled, vagy hónapok óta nen szeretitek egymást és komolyan gondolja...
2020. febr. 12. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha ilyet mondana a férjem, akkor én poénra venném, és ezek után bármikor, amikor szexet kezdeményezne, mondanám, ha minden nő k.urva, akkor és is, és 18 ezer forint a tarifám egy órára, ha letette ezt az összeget az éjjeliszekrényemre, akkor folytathatjuk.

Viszont ha olyat mondana, hogy nem szeret és nem boldog velem, akkor még aznap megkérném, hogy üljünk le és beszéljük meg a válásunk részleteit nyugodt körülmények között.

2020. febr. 12. 12:45
 16/22 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy rendben, de akkor úgy is fogok viselkedni. Én leszek a város legnagyobb k...vája csak hogy meglegyen a kívánsága.
2020. febr. 12. 14:21
 17/22 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj, én egy szarkasztikus bunkó nő vagyok, és vevő vagyok a sötét humorra is, de ezt nem viccből mondta, hidd el. Egyébként is mondják, hogy minden vicc fele igaz.

Ez a történet pedig úgy teljesen kerek is, hogy hozzáteszed, hogy konkrétan megmondta, hogy nem szeret. Nem szeret, nem tisztel, viccből lekváz, te puffogsz, hogy akkor úgy is fogsz majd viselkedni. Na, hogy kicsesztél vele, szerinted érdekelné? Játszmák ezek csak egy halott kapcsolatban.

2020. febr. 12. 14:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj, hogy ezen a rohadt oldalon annyi az ilyen mimózalelkű pitsa, hogy ha azt írom, hogy a párom néha a fenekemre csap vagy néha a melltartómba csúsztatja a pénzt, mikor ilyen helyzet áll fenn, akkor egyből megy a lepontozás..."

Most is te támadsz, mert nem vagyok olyan, mint te meg a párod.

És nem tudod, mit jelent a piperkőc, rosszul használod.

2020. febr. 12. 16:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nekem ez sértő.

Ilyen padival második randi sincs részemről.

2020. febr. 12. 16:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
De ha megmondta, hogy nem szeret, nem boldog, mièrt nem váltok el?
2020. febr. 12. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!