Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti viccesnek találnátok ezt a kijelentést?
Kérdező, te hol hagytad a humorodat?
Én a kezébe nyomtam volna a csekket ezekután, és azt mondtam volna:
Igazad van Szívem, mivel én nem vagyok az, így te mész a postára befizetni... ;)
Az a baj, hogy ezen a rohadt oldalon annyi az ilyen mimózalelkű pitsa, hogy ha azt írom, hogy a párom néha a fenekemre csap vagy néha a melltartómba csúsztatja a pénzt, mikor ilyen helyzet áll fenn, akkor egyből megy a lepontozás...
Komolyan, muszály ilyen kibszott femináci piperkőcnek lenni? Ez csak poén, könyörgöm! Egy idegennek akkora pofont keversz le, amilyet akarsz, de komolyan attól kéred ki ezt a beszólást, aki tettekben meg nap mint nap bizonyítja, hogy mennyire szeret és mennyire tisztel? Komolyan az ember csak a barátaival engedheti el magát annyira, hogy kicsit oldottabban viselkedjen?
Ne legyetek már ilyenek. Nőként mondom. Ne csesszétek el mindig a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!