Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? (18/l) kortárs fiúk véleménye nagyon érdekelne
Miért nem kellek senkinek?:S:'( annyira el vagyok keseredve.... bonyolult lenne az egészet itt leírni de a lényeg az hogy egyszerűen elképesztően szerencsétlen vagyok a szerelemben..nem értem h minden fiú akinek tetszek valamennyire egy idő után miért nem keresi fel többet a társaságom és nem ír msnen ha nem rögtön elutasít.
én egy mások által nagyon szépnek mondott,mindenkivel kedves és nyitott lány vagyok aki érzékeny, figyelmes,értelmes beszélgetőpartner és nem gyerekes és nem viselkedik közönségesen. (tudom,ez elég elfogult önjellemzésként hangzik, és ezért is mondom h minden más infó nélkül nehéz lenne a helyzetemről reális véleményt mondani ismeretlenként..de a kérdés épp ez;h lehet az h az én szubjektív véleményem szerint (és szerintem az 90%ig egyezik a valósággal egy kedves értelmes partner lennék és ennek ellenére higy fiúk akik tetszenek nálam sokkal közönségesebb és csúnyább lányokkal jönnek össze annak ellenére h tudják h nekem tetszenek???
most is;tök jól elbeszélgettem egy fiúval és minden kedvességem ellenére amit bevetettem nem tud nekem írni már 1 hete msnen...és ha ez egyedülálló eset lenne,elfogadnám..de ez a sokadig eset..már rég lemondtam az eszményített elvárásaimról vagy nem várom h körüludvaroljanak és csak egy normális párra vágyom és gyengédségre,esetleg egy elmélyült barátságra nade ez mélyen fáj és nem tudom megérteni h arra se kellek senkinek h beszélgessen velem? ennyire értéktelen lennék? és amellett látom,h nálam sokkal kevésbé szebb,jobb alakú,kedvesebb vagy értelmesebb lányoknak meg minden hónapban új pasija akad?
miért van ez így? mi a baj a fiúkkal? vagy az én helyzetemmel?lehet h túl nagy falat lennék nekik...vagy túl unalmas?
Kérlek írjatok vmi segítőt..előre is köszi...
Lehet hogy egyszerűen nem jössz be nekik, de az is lehet hogy túl "tökéletes" vagy, és kevésnek érzik magukat hozzád, vagy esetleg az is előfordulhat, hogy látják rajtad hogy nem vagy könnyen kapható, és mivel ebben a korban egy csomóan csak a lyukra mennek, hanyagolnak, mert túl sokat kellene "küzdeni" érted.
20F
Látszik, hogy minden mondatodban magyarázkodsz, nagyon fontos neked, hogy elismerjenek. Elmondom a véleményemet, ha elég alázatos tudsz lenni a hibáid beismerésében, akkor gondolkodj el rajta. :)
Szerintem abból van nagyon elegük, hogy nem rájuk figyelsz, hanem csak azt akarod, hogy végre valaki törődjön veled. Arra akarod őket felhasználni, hogy értékesnek érezhesd magad mellettük. Ahelyett, hogy simán csak játszanál. Élveznéd az életet velük, mindenfajta görcsösség nélkül.
Túl nagy falat lennél nekik? Elég egós hozzáállás. Egy egészséges férfinak semmit sem ér ha egy csaj szép, de más értéket nem tud adni. Úgy tűnik, mintha a külsőd miatt várnád el, hogy elfogadják a belsődet.
Az nem lehet hogy msnben pl JAJA csaj vagy?
Értem ezalatt hogy mindenre azt mondod hogy ja.és nem kérdezel vissza.
Na az olyanokat utálom. Kérdezz teis a fiuktól,és szimpi leszel teis,és jó beszélgetőpartner.
köszönöm mindenkinek az építő válaszokat!!
13:03-nagyon szépen köszönöm,nagyon értékes meglátásaid vannak ..és igaznak is tűnnek velem kapcsolatban..lehet h ez a fiúkkal való beszélgetéseimben szóban nem is nyilvánul meg,de a tudatalatti motivációm biztosan ez az elismerés után sóvárgó önzés.. egy helyes alternatíva lehetne;az elismerés utáni vágyam inkább a "tanulmányi előremenetelembe" fektetem és a kapcsolataimban pedig hagyom az elvárások nélküli spontaneitást megnyilvánulni...vélemény?
A jó hozzáállás a fontos szerintem. Amikor kérnéd az elismerést vagy mondanád a dicsekvést jusson eszedbe, hogy nem kéne. Az emberek nem szeretik az ilyen energiavámpírokat. Elég intelligens lehetsz ha ilyen hamar beláttad, hogy lehet valami abban amit írtam. A legtöbb ember túl büszke. :)
Szerintem csak arra kéne jobban figyelni, hogy jobban valósítsd meg magad és ne másoktól várd ezt. Tök mindegy hogy nézel ki. Ha valaki szeret nem azért fog szeretni. Persze, nyilvánvaló, hogy könnyebben kezd el vonzódni. De az nem számít.
Én amikor így akarok hozzáállni a dolgokhoz, hogy másokat szívjak le, mindig felteszem a kérdést, hogy hogyan tudom magamat szórakoztatni akármi is lesz. Odamegyek egy lányhoz. Nem érdekel mit fog rólam mondani, bejövök-e neki. Tudom, hogy én jól fogom magam érezni és nem azért megyek, hogy kihasználjam. E mellé meg persze automatikusan jár is a pozitív reakció. Hú végre valaki akit én is érdeklek és nem csak az identitása növelésére akar használni. Váááá. Olvadó tekintetek. Függyöny. Taps. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!