Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm tegnap bevallotta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm tegnap bevallotta, hogy megcsalt 5 éve. Egyszer történt. Nyáron lenne az esküvőnk.8 éve együtt. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 18:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%

Csodálom, hogy valaki ezek után még gondolkodik hogy mi legyen... Ennyire nem szabad félni, hogy inkább beleugrasz egy házasságba egy ekkora töréssel, hagy növeljétek legalább a szar, áltökéletes házasságok statisztikáját.

Úgy otthagynám mint a huzat. Hálát adnék az égnek, hogy még időben kiderült. Azért azt is vedd figyelembe, hogy miért titkolta el évekig, ha őszintén megbánta volna azonnal elmondta volna... Valamint azt is kérdőjelezd meg hogy tényleg csak egyszer csalt e meg.

Aki megcsal, az nemcsak hogy nem szeret igazán, egyáltalán nem is tisztel, akárki akármit mond.

2020. febr. 9. 19:29
 22/29 anonim ***** válasza:
29%
Átolvasva a válaszokat nem csodálkozom, hogy kevés a házasság, sok a válás, kevés a gyerek, kevés a BOLDOGSÁG!!! a párkapcsolatokban. A megbocsátás, felmentés sehol. Mindenki csak elitélni igyekszik, sehol a megoldáskeresés.
2020. febr. 9. 20:18
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
22# hát pont azért írtunk igazat a kérdezőnek, hogy ne legyen még eggyel több válás.
2020. febr. 9. 20:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
22# Melyik békés bolygón élsz? Megbocsátás az szívből vagy jön vagy nem, azt nem lehet akarni. Az ítélet részét egyáltalán nem értem... A vélemény nem ítélet, a kérdező azért tette fel a kérdést, mert ilyenkor az ember megzavarodik és szétszakad a szíve..ilyenkor egy kívülállónak nagyobb rálátása van a helyzetre, mert érzelmileg független. Ezért vagyunk kíváncsiak mások véleményére, ha bajban vagyunk.
2020. febr. 9. 20:36
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ment a zöld kéz. A megoldást keresem. Csak még kell pár nap, amíg leülepszik.
2020. febr. 9. 20:55
 26/29 anonim ***** válasza:
88%
#22 Tudod ilyenkor mi a megbocsátás következménye? Az, hogy a csaló fél rájön hogy megtehet a másikkal barmit úgysem lesz következménye, aztán a háta mögött fojtatja a félrekúrást.
2020. febr. 9. 21:05
 27/29 anonim ***** válasza:
84%

Azért mondta el most, így 5 év után, PONT az esküvő előtt, mert ő gyáva szakítani és reméli, te megteszed. Én megtenném.

Érdekes, 5 éven át nem volt bűntudata.

2020. febr. 9. 21:30
 28/29 Kustany ***** válasza:
10%

Felejtsd el, hogy elmondta.

Feltehetőleg nincs jelentősége, ha 5 éven keresztül ez nem ismétlődött.

Olyan lehet, hogy van egy valami miatt különleges alkalom.

Inkább az a kérdés, de ezt neked magadban kell tisztázni, hogy mindhárom téren jó partnerei vagytok-e egymásnak? /értelem-érzelem-sex/

Ha igen, akkor egy megcsalás nem meghatározó. Feltehetőleg, ha 8 éve együtt vagytok, akkor a kapcsolat mindkettőtöknek sokat ér. Neki is, neked is.

Egy egyszeri kaland miatt nem érdemes ezt borítani.

Örülj neki, hogy elmondta neked. Őszinte volt veled. Nem volt rákényszerítve, hogy elmondja.

Vedd el és legyetek boldogok.

2020. febr. 11. 00:24
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt hasonló. Pár év után derült ki, ez a félrelépéses dolog. Akkor ő azért mondta el, mert tiszta lapon akarta kezdeni az életét. Szerettem ezt a lányt, nagyon szerettem. Azonban ezen kattogott az agyam és győzködtem magam, hogy nem gond, jó lesz, szereted stb. A végén már rá se tudtam nézni. Megutáltam, mert már minden hibáját kiszúrtam, melyek eddig nem voltak képben. Végül elhagytam. Jobb lett így, nekem jobb.

Eltelt 10 nap.

Mesélj, mi történt kedves kérdező?

2020. febr. 19. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!