Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm tegnap bevallotta, hogy megcsalt 5 éve. Egyszer történt. Nyáron lenne az esküvőnk.8 éve együtt. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 18:39
11/29 anonim válasza:
Egyetértek azzal, aki írta, hogy eleve nem venné el. Én sem tudnám így elvenni. Ha nem beszéltek, ki tudja mikor derült volna ki, mondjuk Karácsonykor a fa alatt pár gyerekkel? Ez gáz de nagyon. Én minimum egy hosszabb szünetet kérnék, egymástól külön, gondolkodni. 29/F
12/29 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöld kéz. csak elég sz*r érzés most.
2020. febr. 9. 19:01
13/29 anonim válasza:
Nézd, amikor engem megcsaltak, annyira, de annyira meg akartam bocsájtani, mert nagyon szerettem a párom. Felhoztam magamban mindenféle mentséget. Elméleti szinten ment is, mert akit szeret az ember, azt foggal-körömmel tudja mentegetni, viszont a testem nem engedelmeskedett. Hiába akartam az eszemmel, a testem már nem akarta és nem is éreztem jól vele magam. Közénk állt a harmadik.
14/29 anonim válasza:
Azért egy házassági szerződést köss, biztos ami biztos.
Eléggé érdekes az, hogy 8 év után jött rá az őszinteségiroham. Miért tartotta ezt fontosnak, éppen most? Eddig tudott evvel együtt élni(5évig) és már hirtelen nem? Ez az igazi kérdés, ebből indul ki minden.
15/29 anonim válasza:
Ennyi idő után ez direkt fájdalom okozás. Ha eddig nem derűlt ki, és ezt mostanáig hordozta, akkor csak a bűntudatán enyhített. Ha szar érzés, akkor nyilván nem jó szívvel kötnéd össze vele az életed. Elhalasztanám az esküvőt, ha túlteszed magad rajta oké. Ha nem, akkor ott a vége.
16/29 anonim válasza:
En nem vennem el, de mast sem.
17/29 anonim válasza:
Lehet pont azért mondta el, mert ő sem biztos magában, ha te lefújod az esküvőt az lesz a büntetése, így akar vezekelni. De ezt csak úgy ukmukfuk nem bírja kimondani. Tudod, ha az ember hibázik kell a büntetés, mert ha nincs, magát bünteti meg.
18/29 anonim válasza:
Attól függ, hogy szeretnél e később elvált férfi lenni, vagy sem.
19/29 anonim válasza:
Ha nekem azért mondták volna el hogy megcsaltak, mert én arra kérném legyen őszinte, akkor tuti nem venném feleségül (az eszéért semmiképp:))
20/29 anonim válasza:
Nő vagyok, de hasonló esetben nem mennék hozzá a pasihoz, sem nyáron, sem semmikor. A megbízhatósága az kiderült, és a ledérsége a probléma megoldó képességével együtt. Ez nem tűnik bizalom gerjesztőnek a jövőre nézve. A 8 év hiába volt, ha képes volt átverni. Az ilyen embernél az sem biztos, hogy csak egyszer történt meg, max. ennyit mert bevallani. És nem, nem hiszek a megváltozás c. kitalációban. Erre minimálisan képesek csak, és nem biztos, hogy ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!