Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm tegnap bevallotta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm tegnap bevallotta, hogy megcsalt 5 éve. Egyszer történt. Nyáron lenne az esküvőnk.8 éve együtt. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 18:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
Egyetértek azzal, aki írta, hogy eleve nem venné el. Én sem tudnám így elvenni. Ha nem beszéltek, ki tudja mikor derült volna ki, mondjuk Karácsonykor a fa alatt pár gyerekkel? Ez gáz de nagyon. Én minimum egy hosszabb szünetet kérnék, egymástól külön, gondolkodni. 29/F
2020. febr. 9. 19:01
 12/29 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöld kéz. csak elég sz*r érzés most.
2020. febr. 9. 19:01
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Nézd, amikor engem megcsaltak, annyira, de annyira meg akartam bocsájtani, mert nagyon szerettem a párom. Felhoztam magamban mindenféle mentséget. Elméleti szinten ment is, mert akit szeret az ember, azt foggal-körömmel tudja mentegetni, viszont a testem nem engedelmeskedett. Hiába akartam az eszemmel, a testem már nem akarta és nem is éreztem jól vele magam. Közénk állt a harmadik.
2020. febr. 9. 19:08
 14/29 anonim ***** válasza:
30%

Azért egy házassági szerződést köss, biztos ami biztos.

Eléggé érdekes az, hogy 8 év után jött rá az őszinteségiroham. Miért tartotta ezt fontosnak, éppen most? Eddig tudott evvel együtt élni(5évig) és már hirtelen nem? Ez az igazi kérdés, ebből indul ki minden.

2020. febr. 9. 19:10
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi idő után ez direkt fájdalom okozás. Ha eddig nem derűlt ki, és ezt mostanáig hordozta, akkor csak a bűntudatán enyhített. Ha szar érzés, akkor nyilván nem jó szívvel kötnéd össze vele az életed. Elhalasztanám az esküvőt, ha túlteszed magad rajta oké. Ha nem, akkor ott a vége.
2020. febr. 9. 19:11
 16/29 anonim ***** válasza:
30%
En nem vennem el, de mast sem.
2020. febr. 9. 19:13
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Lehet pont azért mondta el, mert ő sem biztos magában, ha te lefújod az esküvőt az lesz a büntetése, így akar vezekelni. De ezt csak úgy ukmukfuk nem bírja kimondani. Tudod, ha az ember hibázik kell a büntetés, mert ha nincs, magát bünteti meg.
2020. febr. 9. 19:16
 18/29 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, hogy szeretnél e később elvált férfi lenni, vagy sem.
2020. febr. 9. 19:18
 19/29 anonim ***** válasza:
28%
Ha nekem azért mondták volna el hogy megcsaltak, mert én arra kérném legyen őszinte, akkor tuti nem venném feleségül (az eszéért semmiképp:))
2020. febr. 9. 19:22
 20/29 anonim ***** válasza:
71%
Nő vagyok, de hasonló esetben nem mennék hozzá a pasihoz, sem nyáron, sem semmikor. A megbízhatósága az kiderült, és a ledérsége a probléma megoldó képességével együtt. Ez nem tűnik bizalom gerjesztőnek a jövőre nézve. A 8 év hiába volt, ha képes volt átverni. Az ilyen embernél az sem biztos, hogy csak egyszer történt meg, max. ennyit mert bevallani. És nem, nem hiszek a megváltozás c. kitalációban. Erre minimálisan képesek csak, és nem biztos, hogy ő is.
2020. febr. 9. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!