Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örök magányra vagyok ítélve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök magányra vagyok ítélve?

Figyelt kérdés
Nem akarok gyereket!Irtózom a terhességtől a szüléstől és a gondolattól,hogy ha gyerekem születne folyton őt kéne szolgálnom!27 éves csaj vagyok,ezek az érzések bennem semmit nem változnak,még annak ellenére sem hogy a társaságomban egyre több a bébi,jól meg vagyok velük de ennyi!Sajnos azt veszem észre, hogy az emberek szemében az a nő akinek nincs gyereke kevésbé értékes ember!Ez fáj!Mi lesz így velem?Volt már valaki így?
2010. júl. 23. 08:37
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Aki értelmesen elolvassa ,amit értelmesen le is írtam, az láthatja, hogy nekem az fáj, hogy az emberek szemében értéktelen, vagy értéktelenebb vagyok!
2010. júl. 23. 11:31
 22/30 anonim ***** válasza:
Miért fáj, hogy értéktelenebb vagy? A te választásod.
2010. júl. 23. 11:39
 23/30 A kérdező kommentje:

Nem!Az én választásom az , hogy nem szeretnék gyereket!

Azt nem én választottam, hogy az emberek szűk látókörűek!!!

2010. júl. 23. 11:50
 24/30 anonim ***** válasza:
Akkor én nem vagyok "az emberek". A dolog mégis a Te problémád, a Te fájdalmad, mert "az emberek" valószínűleg nem fognak tömegesen megváltozni, és így nem fogják megváltoztatni a véleményüket sem a kérdésben. Marad az a lehetőség, hogy te változhatsz, akkor változik a viszonyod ehhez az elítélő véleményhez, és talán kevésbé fog fájni. Ez reális lehetőség.
2010. júl. 23. 11:53
 25/30 anonim ***** válasza:

Gyereket szülni nem kötelező!Ha nem szeretnél keress egy olyan pasit aki nem szeretne, és kész, nem tudom mit kell ezen aggódni, más nem fog beleszólni a te magán életedbe mert nincs köze hozzá.

20f

2010. júl. 23. 11:57
 26/30 anonim ***** válasza:

08:55nek teljesen igaza van..sőt az életnek talán az az egyetlen értelme,hogy tovább add a véred,hogy utódot nevelj.

16f

2010. júl. 23. 14:51
 27/30 anonim ***** válasza:
szánalmas komolyan mondom,hogy a sok 16-17 éves csitrik,itt osztják az észt egy jóval kb 10 évvel idősebb embernek!Amúgy én oda írtam volna,hogy a 24-30 éves koruaktól várom a választ!nehogy már egy 16 éves kis csira mondja meg mi a frankó!sarokba kisfiam!
2010. júl. 23. 15:18
 28/30 anonim ***** válasza:

ma 14:51

Kiváncsi leszek,neked milyen utódod lesz,mert már te is az alfahim kategoriába tartozó hímnemü egyednek nem mondható mutáns vagy,a jövő csoffadék generációjával együtt!bocsi én kérek elnézést!

2010. júl. 23. 15:21
 29/30 anonim ***** válasza:

gondolataid és érzéseid alakítják életed.

az hogy milyen vagy a gondolataid eredménye.

hittel tedd meg az 1. lépést. nem kell belátni az egész lépcsősort csak lépj az 1. fokára.

a képzeletben rejlik minden. betekintést nyerünk vele az eljövendő dolgokba.

aminek ellenállsz az fojtatódik.

ne arra koncentrálj amit nem akarsz. ott az energia ahol a figyelem.

minden hatalom belülről jön.tehát mi uraljuk.

az amit az ember eltud képzelni, azt el is érheti.

mikor inspirálo gondolatod támad akkor bízz benne és kövesd.

fejlődésünk során megteremtjük a saját magunk világegyetemét.

azt nem tudom hogy mi ez a hatalom, csak azt hogy létezik.

aki a boldogságra hallgat annak megnyilnak ajtok ott ahol eddig falak álltak.

2010. júl. 23. 20:38
 30/30 anonim ***** válasza:

még 20:38

az ítélet alkotója és végrehajtója is TE vagy!

2010. júl. 23. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!