Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek az okai annak, ha a nő házasság után nem akarja a szexet?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 15:40
11/22 A kérdező kommentje:
9 eh... az a baj jobb tippem nekem se volt...
2020. febr. 6. 16:01
12/22 anonim válasza:
meg akart szerezni, most már nincs miért tepernie, elérte a célját. Feleségedről van szó?
13/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy úgy házasodtok, hogy a kapcsolat nem él túl egy őszinte beszélgetést. A saját feleséged. És nem mered megkérdezni, hogy mi az oka? beszélgetni se tudtok együtt, más miért menne? Miért könnyebb egymás nemi szervét a szátokba venni? Az kevésbé intim, mint beszélni?
A
14/22 anonim válasza:
Nyeregbe került, papír megvan, feleségül lett véve, nagy álom létrejött, feladat teljesítve.
Sok csinálja ezt is. Gondolom te sem nagyon hordtad már moziba miután lefeküdt veled, na ez olyan csak ők a házasság után hagyják abba azt ami előtte még ment.
15/22 anonim válasza:
Esküvői Tortában libidócsökkentő van 😂
16/22 anonim válasza:
Egyik barátnőm mondta az esküvője előtt, hogy de jó, végre férjhez megy, utána nem kell többet szexelni. Én sem értettem.
17/22 anonim válasza:
Tudósok felfedezése szerint egy bizonyos ételféleség elfogyasztása
90%-kal csökkenti a nők szexuális étvágyát. Ez pedig az esküvői torta.
18/22 A kérdező kommentje:
13-as miből gondolod, hogy nem kérdezem??? de ez meg a másik: nem válaszol, csak néz maga elé.
2020. febr. 6. 22:55
19/22 A kérdező kommentje:
" Gondolom te sem nagyon hordtad már moziba miután lefeküdt veled," Magadbol indulsz ki?
2020. febr. 6. 22:56
20/22 anonim válasza:
Nem magamból indultam ki, hanem rengeteg férfi társamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!