Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gyors ez a kapcsolat?
Szerintem ez az egész nem kompatibilis így, ahogy van.
BTW, a gyerekvállalásról eddig nem beszéltetek?
Nem illetek össze, nem egyeznek a terveitek, elképzeléseitek. Sosem értettem azokat a nőket, akik sürgetik az esküvőt. Ha hisz benne, hogy egy életet leéltek együtt, akkor nem ér rá az esküvő 5-6 év múlva? Ne hagyd magad befolyásolni, zsarolni. Minek kéne egy 20-on éves srácnak nősülni, gyereket vállalni. Valósítsd meg a terveidet, éljél, élvezd a fiatalságodat. Ha ez neki nem felel meg, akkor keressen olyat, akivel a semmire gyereket vállal, hogy aztán albérletben nyomorogjon egész életében. Aztán majd mikor ott lesz 40 pár évesen, nagy gyerekkel, nulla élettel, megkeseredetten, akkor ő is bánni fogja az egészet.
42/N
Egyikőtök elkèpzelèsèvel sincs baj alapvetően. Viszont a barátnőd betegesen ragaszkodik a "fiatal anyuka" álmához. Legalábbis ebből ("Legutóbb mikor felmerült a szakítás megmondta, hogy 22évesen már úgy sem tud két év alatt összehozni egy gyereket úgy hogy házasság plusz meg is kell ismerni azt a srácot.") ez jön le.
Ez így szerintem is túl erőltetett, az ilyenből semmi jó nem sül ki. A tervek jó dolgok, de ennyire pontosan beprogramozott dolgokat nem szabad. Ebből lesz az, hogy majd egy csúnya korai válás. Aztán dejó, fiatal elvált anyuka lehet. Ezt akarja?
Èn a helyedben mèg egyszer leülnèk vele ezt megbeszèlni. Mond meg neki kerek perec, hogy te mèg 2-3 èv múlva biztosan nem akarsz gyereket. Nyitott vagy a kompromisszumra, (tehát nem kell feltètlen 30 èves korodig halasztani) ha jól alakul a kapcsolatotok, akkor kb. 5 èv múlva rá lehet tèrni a kèrdèsre, de 3 èven belül egèszen biztosan nem ez a terved ès cèlod. Pont. Lehet ezen vitázni, hisztizni, de semmi èrtelme, az álláspontod nem fog változni. Döntse el, hogy mit akar tenni. Elfogadja ezt, ès veled marad, ès hagyja erőltetès nèlkül alakulni a kapcsolatotok. Vagy pedig elfogadja, (mást nem tehet úgy sem) de úgy dönt, hogy ilyen "bizonytalanságra" nem akarja pazarolni az idejèt, akkor meg lehet tovább állni. Ennyi.
Szerintem vagy próbáljátok meg megbeszélni és megállapodni egy kompromisszumban.
Ha nem megy, akkor ne húzzátok egymás idejét, 21-22 évesen még semmiről nem vagytok lekésve, előttetek a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!