Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Influenza esetén sértő ha a párod nem akarja elkapni?
A barátnőmnek mindent megteszek, gyógyszerért megyek, levest főzök, mindenben kiszolgálom. Mosok, takarítok, viszem a kutyáját. Csak feküdnie kell. Magas láza van, influenzát mondott az orvosa. Köhög, stb. Nagyon fontos időszak van a munkámban, nem lehetek beteg. Kiköltöztem a nappaliba aludni, fertőtlenítem a kezemet és arcmaszkot hordok. A párom szerint ez rendkívül sértő, szégyelljem magam hogy leprásként kezelem szerinte. Súlyos, legyengült immunrendszerű emberekkel is dolgozom, nem fertőzhetem meg őket és most nem is hiányozhatok a munkából!
Tényleg akkora “szemétláda” lennék ahogy hív engem most emiatt? Muszáj lenne nekem is elkapni az influenzát szolidaritásból? Ez lenne az igazi szerelem? Amúgy fura vagy nem, de az tömegközlekedésen is arcmaszkban vagyok és a boltokban is. Miért kockáztassak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!