Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Influenza esetén sértő ha a párod nem akarja elkapni?
A barátnőmnek mindent megteszek, gyógyszerért megyek, levest főzök, mindenben kiszolgálom. Mosok, takarítok, viszem a kutyáját. Csak feküdnie kell. Magas láza van, influenzát mondott az orvosa. Köhög, stb. Nagyon fontos időszak van a munkámban, nem lehetek beteg. Kiköltöztem a nappaliba aludni, fertőtlenítem a kezemet és arcmaszkot hordok. A párom szerint ez rendkívül sértő, szégyelljem magam hogy leprásként kezelem szerinte. Súlyos, legyengült immunrendszerű emberekkel is dolgozom, nem fertőzhetem meg őket és most nem is hiányozhatok a munkából!
Tényleg akkora “szemétláda” lennék ahogy hív engem most emiatt? Muszáj lenne nekem is elkapni az influenzát szolidaritásból? Ez lenne az igazi szerelem? Amúgy fura vagy nem, de az tömegközlekedésen is arcmaszkban vagyok és a boltokban is. Miért kockáztassak?
Ha én lennék a barátnőd, akkor személyesen kergetném el a közelemből, hogy nehogy elkapja.
(mintha hagyná, és ne lenne mellettem)
Ha épp fontos időszak van a munkájában, és betegekkel foglalkozna, akkor végképp.
Azaz ha olyan helyzetben lennék mint ő (betegség, láz, köhögés) akkor igyekeznék nem átragasztani a páromra.
Idióta vagy. És ha utánaolvasnál, tudnád, hogy nem attól leszel beteg, ha érintkezel vagy egy légtérben vagy egy beteg emberrel, hanem attól, ha emellett gyenge az immunrendszered.
Körülöttem kidöglött az egész iroda és a párom is beteg otthon. Minden nap adok neki csókot. Semmi bajom nincs, szedek vitamint, sportolok, nem hagyom magam kihűlni. Ennyi.
A feleségem és én ilyenkor nem adunk puszit egymásnak. Orvosok és egészségügyisek sem ajánlják, hiszen cseppfertőzéssel terjed. Ugyanakkor egymás mellett alszunk. Van, amikor elkapja a másik, van, amikor nem. Ez van...
A barátnőd viszont tapintatlan, ha ezért szemétládának nevez. (És aligha fog megváltozni!!!)
Szedj vitamint és talán nem lesz gond ha mégis elkapod! De azert szemétládának nevezni emiatt valakit az bunkóság! Hany eves a barátnőd?
N
Semmit nem ér a vitamin. Nem kell gyengének lenni ahhoz, hogy elkapd.
Ha ennyire fontos amúgy egyeseknek, hogy ne kapják el, miért nem oltattátok be magatokat? Tudjátok, van olyan. :)
Ha beteg vagyok magamtól megyek másik szobába aludni a férjem mellől. Sőt, előre szólunk a másiknak, ha érezzük kapar a torkunk, stb. Ettől függetlenül gondoskodunk egymásról. Szerintem ez normális dolog.
Egyébként szedj magasabb dózisban c vitamint és cinket. A barátnőd is, neki még ajánlom a házi készítésű gyömbér teát. Én 1 literbe belevágok egy 3 cm darabot és 20 percen át főzöm. Méz, citromlé, bors- ez elhagyható.
Mielőbbi gyógyulást a barátnődnek, neked pedig kitartást! Lehet csak a betegség miatt hisztizik.
Szerintem a párod rendkívül gyerekes és idióta. Teljesen érthető, hogy elővigyázatos vagy, emellett pedig mindent megteszel, hogy segíts neki.
Inkább hálásnak kellene lennie, nem szemétládáznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!