Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ebben az esetben?
Nos a helyzet az, hogy a párommal másfél éve vagyunk együtt és most várjuk az első gyermekünket, én 5 hónapos terhes vagyok.
Az előző kapcsolatában a nővel miattam szakított, mert velem akart lenni. Viszont utólag kiderült, hogy miutá mi összejöttünk utána még napi szinten telefonáltak és találkozgttak is. Amikor ez kiderült(kb 8 hónapja) akkot elmondtam neki, hogy ez nekem picit rosszul esik és inkább mondjon igazat mint sem hazudjon nekem. Akkor úgy tűnt, hogy megértette és mindent rendben éreztem. Aztán az utóbbi hetekben megint az a fura érzés fogott el, mint akkor. amikor beszélgettek. Azt mondta most szombaton a legjobb barátjával találkozik, amit azért is furcsáltam mert vele valamiért régóta nem tartja a kapcsolatot. Aztán tegnap reggel láttam, hogy a volt exével beszélgetett, hogy ugye vele lenne a találkozó...de valamiért nem tudtak találkozni, mert a csajnak közbe jött valami. Elmondtam neki, hogy hát láttam hogy beszélnek és biztos vagyok benne, hogy vele is találkozott volna, ezt nem tagadta és azt mondta azért nem mondta el nekem, mert nem akarta hogy fájjon. Erre közöltem vele, ha találkozna is vele mondja el, mert az még mindig jobb mint a hazugság. Tegnap egész nap levert és szomorkás voltam emiatt és este meg is kaptam tőle, hogy elrontom az egész napját ezzel a viselkedéssel meg minek vagyok ilyen...
Erre mondtam neki, hogy ha az én viselkedésem zavarja, akkor azzal ne is foglalkozzunk, hogy amióta terhes vagyok meg sem kérdezi, hogy érzem magam és a hasamat sem szokta megsimogatni ami valljuk be néha jól esne. Este pedig azt mondta ha ki akarom engesztelni akkor lecumizhatom....
Szerintetek is egy bunkó paraszt vagy én reagálom túl? Azt elismerem, hogy picit érzékenyebb vagyok a terhesség miatt, de lehet csak azért mert nem törődik velem úgy ahogyan kellene.
Én jelenleg úgy érzem bízni nem tudok benne és nagy változást kéne végrehajtania, hogy vele tudjak maradni.
Véleményekre vagyok kiváncsi, hogy ezeket az eseteket más is túlreagálná vagy tényleg csak én vagyok ilyen érzékeny?
29N
Ezt az egészet jobban át kellett volna gondolni és nem felelőtlenül terhes lenni és szülni egy olyan kapcsolatba, ahol te nem számítasz, nem szeretnek és nem tisztelnek, ráadásul elég korai volt így egy éves kapcsolatba, úgy hogy ráadásul kiderült jóval előbb, hogy a férfi az exével találkozgat a hátad mögött és még a képedbe is hazudik a férfi. Valószínűleg meg is dugta, mivel nem véletlenül kereste és keresi a mai napig is az exet. Te meg vagy a kis naiv hülye, hogy egy ilyennek szülsz.
Gratulálok!
Most átéled, amit az ex is átélt. Visszakaptad, megérdemled.
Tény:te is meg az ex is egy címeres ökör. Mindketten pitiztek egy csélcsap, jellemtelen alaknak. Te viszont még az exnél is butább vagy, mert még gyereket is vállaltál ettől a féregtől a tények ismeretében. A rózsaszín ködben nem voltál hajlandó őszintén végigondolni, hogy milyen lénnyel jöttél össze.
Mit reagálnék? Nos, mivel voltam olyan marha, hogy nem gondoltam végig a helyzetet, és a csodában hittem, így visszaküldeném az exnek gyors postával.
Boldog egyedülálló anyaságot neked. Ne várd tovább a csodát, apuka jelleme adott, nem változik meg.
Tényleg egy bunkó paraszt.
Én sem értem a gyerekvállalást, ha még csak másfél éve vagytok együtt, és már az első másfél évetek sem volt felhőtlen, sőt...
Nehéz egy helyzet az biztos...
A legrosszbb talán az, hogy elhihteti velem hogy én vagyok a rossz vagy az én hibám hogy túl reagálok mindent.
A szüleim mindenben segítenének ezt mindig is mondták nekem és én anyagilag is jól állok, tehát akár egy lakást is megengedhetnék magamnak venni a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!