Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves barátnőm nagyon ragaszkodik hozzám. Szóval szakitani akartam vele, de szinte térden állva könyörgött. Most ez a ragaszkodás meddig fog tartani? Miért ragaszkodik általában az ember?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 21:08
11/13 anonim válasza:
A ragaszkodás rohadtul egyenlő a szerelemmel. Ragaszkodok a kutyámhoz meg a reggeli kávés csészémhez, szerelmes vagyok? Bugyuta!
Kérdező!
Minél hamarabb hagyd ott. Ha könyörög, ha nem. Az élet nem áll meg egy szakítással, majd rájön ő is pár hét/hónap múlva. Túl kell esni rajta, utána folytatni az életet. Ha folytatjátok, akkor ezek után már 100%, hogy szenvednétek, ha eddig még nem tettétek. Én személy szerint nem bírnék egy olyan pasival tovább maradni, aki komolyan, őszintén ott akart már hagyni.
20L
12/13 anonim válasza:
Ha nem valaki másért hagynád el, hadd jöjjön rá magától, mennyi értelme van egy szánalomkapcsolatnak.
13/13 A kérdező kommentje:
Mert kapcsolatunk elejën talizgatott az ex?vel,ës csókoloztak is.
2010. júl. 22. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!