Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a legidegesítőbb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a legidegesítőbb a párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés
Nekem az, hogy míg a férfiak egy életre meg tudnak elégedni egy kapcsolattal hogyha néhány (általában elég egyszerű) feltétel megvan és megmarad, addig a legtöbb nő azt szeretné, hogy a párja örökké, megállás nélkül fejlődjön valamiben, és elkezdi megutálni, és ritkán megcsalni a párját, hogyha nem teszi a párja ezt.

2020. jan. 30. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki elvárja a párjától azt, hogy fejlődjön, akkor nem szereti a párját vagy benne ragadt egy rossz kapcsolatban, vagy nem tudja mi az a szeretet. A fejlődést nem szabad kierőszakolni, mivel az ember pont, hogy a szeretettől, kedvességtől, tartalmas beszélgetésekből fejlődik. A szeretet és a béke a kulcsa mindennek, nem az, hogy bántjuk a másikat.
2020. febr. 1. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
A dacossága.
2020. febr. 1. 18:49
 13/17 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Sajnos a nők, meg a férfiak nagyon eltérnek. De aki meg a bekepunnyadást írta elmondom, hogy ugyanannyi nő is ilyen nem csak a férfiak... De leírom ide a viccet is amit kb. 3-4éve már leírtam egyszer egy hozzászólásomban. A vicc: Léteznek a jövőben férj és feleség szerző áruházak. Bemegy a férfi. Első emelet. Jól főz. Megy tovább második jól főz és jó az ágyban. Harmadik ugyanaz csak néha elenged a haverokkal programokra. Negyedik? Azt nem sok férfi ismeri 90% bemegy a másodikon vagy a harmadikon. Női bejárat. A 90% feljut a legfelső szintre. Tábla. Hölgyem kérem hagyja el az áruházat önnek egy férfi sem elég jó. Ez a vicc mindent elmond. De, hogy a kérdésre válaszoljak én a szex mentességet utálom a legjobban...42f
2020. febr. 1. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy egy idő után rengeteget kell melózni érte, hogy egyáltalán együtt maradjatok, és hogy ez kifelé mosolyogva, csendben kell történjen.

Meg persze az együtt lakással járó apróságok pl. mosogatás.

2020. febr. 2. 02:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Eggyetlen dolog idegesít egy párkapcsolatban, ha valaki hülyén megpróbálja vagy már kihasználja a másikat.
2020. febr. 2. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálunk ez kicsit fordítva van. Én csak békére vágyom, a férjem meg folyton baszogat valamivel, ha nem fejlődök elég szaporán.
2021. szept. 7. 02:31
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 vagyok és bocsi, válasz a kérdésre: engem az idegesít h folyton cseszeget valamiért és mindig mindennel elégedetlen. Ha csinálok is a kedvéért valamit, az sosem elég neki vagy sosem elég jó.
2021. szept. 7. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!