Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a legidegesítőbb a párkapcsolatokban?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy míg a férfiak egy életre meg tudnak elégedni egy kapcsolattal hogyha néhány (általában elég egyszerű) feltétel megvan és megmarad, addig a legtöbb nő azt szeretné, hogy a párja örökké, megállás nélkül fejlődjön valamiben, és elkezdi megutálni, és ritkán megcsalni a párját, hogyha nem teszi a párja ezt.#férfi #nő #szerelem #ember #megcsalás #telhetetlen #tulajdonság #hűtlenség #emberi tulajdonság #telhetetlenség
2020. jan. 30. 13:49
11/17 anonim válasza:
Ha valaki elvárja a párjától azt, hogy fejlődjön, akkor nem szereti a párját vagy benne ragadt egy rossz kapcsolatban, vagy nem tudja mi az a szeretet. A fejlődést nem szabad kierőszakolni, mivel az ember pont, hogy a szeretettől, kedvességtől, tartalmas beszélgetésekből fejlődik. A szeretet és a béke a kulcsa mindennek, nem az, hogy bántjuk a másikat.
13/17 Barnabas333 válasza:
Sajnos a nők, meg a férfiak nagyon eltérnek. De aki meg a bekepunnyadást írta elmondom, hogy ugyanannyi nő is ilyen nem csak a férfiak... De leírom ide a viccet is amit kb. 3-4éve már leírtam egyszer egy hozzászólásomban. A vicc: Léteznek a jövőben férj és feleség szerző áruházak. Bemegy a férfi. Első emelet. Jól főz. Megy tovább második jól főz és jó az ágyban. Harmadik ugyanaz csak néha elenged a haverokkal programokra. Negyedik? Azt nem sok férfi ismeri 90% bemegy a másodikon vagy a harmadikon. Női bejárat. A 90% feljut a legfelső szintre. Tábla. Hölgyem kérem hagyja el az áruházat önnek egy férfi sem elég jó. Ez a vicc mindent elmond. De, hogy a kérdésre válaszoljak én a szex mentességet utálom a legjobban...42f
14/17 anonim válasza:
Az, hogy egy idő után rengeteget kell melózni érte, hogy egyáltalán együtt maradjatok, és hogy ez kifelé mosolyogva, csendben kell történjen.
Meg persze az együtt lakással járó apróságok pl. mosogatás.
15/17 anonim válasza:
Eggyetlen dolog idegesít egy párkapcsolatban, ha valaki hülyén megpróbálja vagy már kihasználja a másikat.
16/17 anonim válasza:
Nálunk ez kicsit fordítva van. Én csak békére vágyom, a férjem meg folyton baszogat valamivel, ha nem fejlődök elég szaporán.
17/17 anonim válasza:
#16 vagyok és bocsi, válasz a kérdésre: engem az idegesít h folyton cseszeget valamiért és mindig mindennel elégedetlen. Ha csinálok is a kedvéért valamit, az sosem elég neki vagy sosem elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!