Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ezért szakítani akar? Nem értem az egészet.
Múlt hét csütörtökön találkoztunk a barátommal. Minden szuper volt, jól éreztük magunkat, még búcsúzáskor kaptam tőle egy bonbont is. Tényleg jó minden. Hétvégén írtam is neki, hogy nagyon boldog vagyok, alig várom, hogy újra találkozzunk. Erre felhúzta magát, hogy mit türelmetlenkedek meg egész este ugyanazt írom és unja :( Nem értettem mi a gond.. Nagyon összevesztünk, . Másnap írtam neki, folytatta ugyanezt a bunkó viselkedést. Azóta nem is beszéltünk. Ma este írtam neki, erre megint az volt a válasza, hogy szerinte nincs miről beszélnünk. Most mit tegyek ìgy? Megint csak sírok, mert az okot sem értem.
Igaz mikor összevesztünk azt írtam neki, hogy érzéketlen, meg bunkó.. de nagyon megbántott akkor. Nem gondolom, hogy csak én lennék a hibás.
25N
Kérdező én privatba írtam ke neked, 8 év után hogy lépett le a párom, h segítsek rávilágítani. Te cserébe annyit nem írtál, h köszi vagy valami!
Egy buta csaj vagy!
Ennyi!
Menjetek mar a francba trollok
Foglaljatok le magatokat unalmas hogy állandóan itt veritek a nyalatokat
Azt ki mondta, hogy a megváltást el kellett volna tűrnöd? Pont hogy nem. Ès pont ezèrt sem nekem kellene minden nap ráírogatnod.
Ès nem megbántani akarunk, csak kicsit "helyre pofozni", mert az elèg szánalom, amit művelsz. Akkor is ha szerelmes vagy.
#22: Ja most már az is gond, ha nem olvasok priviket abban a percben mikor megkapom. Elmondom nem is láttam, meg se nyitottam mert más bajom is volt mint a te leveleidet olvasgassam. Ezért buta vagyok :D Komolyan itt ami megy az brutál. Köszönöm, de ezek után főleg nem vagyok kíváncsi se a privátodra, se arra, hogy mire világítasz rá. Olvasatlanul kuka, tiltás,mert a stílusodból ítélve jönnének a trágár leveleid, amire végképp nem vagyok kíváncsi. A kommentekből kiindulva, biztos nagyon hasznos volt :)) Nagy tragédia lett volna ha most reggel olvasom el igazad van :D
Ilyenért beszólni nekem. Hát ez már a vég :D
És ilyen emberek osztogatnak párkapcsolati tanácsokat :D
Az a válaszoló, aki meg folyamatosan azt fújja, hogy ne írjak neki blabla. Nem tudod megérteni, hogy felfogtam? Leírtam, hogy szerintem is vége a kapcsolatnak és ez kifogás volt, amiért szakított. Viszont nem bántam meg,hogy kerestem őt. Azt se hiszem el,hogy itt ha egyik nap valamelyikőtök jól érzi magát a párjával, minden oké, majd másik nap beszélni se akar, akkor nem küzenétek a dologért vagy nem próbálnátok magyarázatot keresni. Hagyjuk már. Emiatt persze ragacs vagyok. De bírom még tovább visszajársz kötekedni :) Gondolom neked példás párkapcsolatod van, akkor miért nem a pároddal foglalkozol esténként? Mert nálunk míg minden rendben volt, eszemben nem volt idejönni beszólogatni olyanoknak akik szrul vannak. De hát.. nem vagyunk egyformák.
#23: Hiába mondod nekik. Itt élik ki magukat azon, ha másnak rossz. Ez van. Fogadni mernék, hogy a sok rosszindulatúnak párkapcsolata sem volt soha.
A normális válaszokat köszönöm szépen. Szerencsére olyan is jött.
Továbbra is mondom, nem kérek több kommentet. Felesleges itt kötekedni, mert nem érdekel.
Kérdező ne foglalkozz már velük provokálnak, trollok.
Ha így viselkedik a barátkád nagyon nem tudsz mit csinálni és ne bánd hogy kerested. Neki kéne észrevennie magát hogyha van valami problémája akkor el kéne neked mondania és nem rajtad levezetnie. Ez most tipikus példája volt azon női vicceknek ahol a nő mikor kérdezik mi baja arra a válaz semmi. Mivel a pasid sem tudott értelmes választ adni. Enyhén manipulációt olvastam ki az ő részéről abból amiket le írtál. Próbálj megnyugodni és reméljük találsz olyat aki majd szeret is igazán.
23-mas vagyok.
Igen sajnos tudom en is ezt, akármilyen kérdést irsz ki mindig lesz alatta legalabb egy ilyen nyomi.
Unalmas az életük, vagy a napi stresszt avagy visszafojtott dühöt itt elik ki, nem tudom, de undorito es szánalmas. Na meg persze rettentő nevetséges :D
Viszont neked nagyon nagyon sok erőt es kitartást kívánok 😘💙
Tudom milyen erzes ha elveszíted azt akit szeretsz
Szia!
Szerintem ő már régóta le akart lépni valami hülye indokkal. Most sikerült neki. Egy percig se bánd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!