Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ezért szakítani akar? Nem értem az egészet.
Múlt hét csütörtökön találkoztunk a barátommal. Minden szuper volt, jól éreztük magunkat, még búcsúzáskor kaptam tőle egy bonbont is. Tényleg jó minden. Hétvégén írtam is neki, hogy nagyon boldog vagyok, alig várom, hogy újra találkozzunk. Erre felhúzta magát, hogy mit türelmetlenkedek meg egész este ugyanazt írom és unja :( Nem értettem mi a gond.. Nagyon összevesztünk, . Másnap írtam neki, folytatta ugyanezt a bunkó viselkedést. Azóta nem is beszéltünk. Ma este írtam neki, erre megint az volt a válasza, hogy szerinte nincs miről beszélnünk. Most mit tegyek ìgy? Megint csak sírok, mert az okot sem értem.
Igaz mikor összevesztünk azt írtam neki, hogy érzéketlen, meg bunkó.. de nagyon megbántott akkor. Nem gondolom, hogy csak én lennék a hibás.
25N
Mit vagy oda egy ilyen kis bunkó parasztér?
Valaki máson kattog az agya! Te meg csak pótlék vagy! Bocs de ez a legvalószínűbb!
30f
Egyik napról a másikra lett ilyen. Ez zavar. Ne bántsatok már :( Így is szrul vagyok.
Itt mindenki úgy beszél, mintha egy kapcsolatból olyan könnyű lenne kiszállni 2 perc alatt. Igenis bánt és azért kerestem, mert meg akartam tudni mi baja, illetve egy hete mikor találkoztunk, semmi jele nem volt ennek, még közvetlenül utána sem. Mégis ki hagyná akkor másnap, mert összevesztünk, hogy oké menjen ahova akar. Közös jövőt terveztünk, összeköltözést. Komolyan semmi probléma nem volt eddig.
Persze, nem könnyű kilèpni, de akkor se futkossunk már bunkó szekerek után.
Nem az összeveszès miatt szakított veled, hanem mert szakítani akart. Lehet, hogy te úgy èrezted minden rendben volt, de ő valószínüleg nem. Lehet pont ez volt az egyik baja, hogy ragacs vagy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Tessèk, itt egy pèlda arra, hogy látszólag minden rendben, mègis az egyik fèl a szakítást tervezi. Ès mègis hogy? Úgy, hogy egy esetleges vitát akár erre felhasználni, mert vèr nincs a pucájában, hogy egyenesen kerüljön vele ezt megbeszèlni.
Gyanítom nálatok is valami ilyen szitu lehet, ezèrt nem tudod hova tenni a solgokat.
Igen nagyon könnyű kiszállni. Ő kiszáll belőle naagyon hamar.
És nem!
Neked lenni ez egyik pillanatról a másikra. Neki nem!
Ő nem 2 napja gondolkozik már ezen.
Nyugi nem fogsz belehalni, nőj fel , az élet nem csak arról szól akivel együtt voltunk/vagyunk.
Nem mondod...
Hú de sok a nagyokos itt. Kíváncsi lennék más hogy viselné ezt ha szerelmes. Nyilván nem fog folytatódni a kapcsolatunk, de miért kell itt is belém rúgni? Vagy valaki ezt élvezi?
Oké akkor én vagyok az egészért a hibás. Tudom el kellett volna tűrnöm ha megbánt, hiszen úgyis egy ragacs vagyok. Hányinger ami megy itt.
Nem kérek több kommentet köszönöm. Hasonló jókat mindenkinek.
Látod? Most nézd meg magad.
Felkapod a vizet azon is amin nem kéne. Kiakadsz azon amin felesleges. Mindent támadásnak veszel.
hát , hogy legyen így vallásos az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!