Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja kitenni Facebook-ra hogy kapcsolatban vagyunk?
Tudom, most kb. minden második válasz az lesz, hogy 'Minek, semmi köze senkinek hozzá...' meg az hogy ez dedós dolog. Na most ezeket a válaszokat mellőzétek légyszíves. 25F vagyok, a párom 23L. Fél éve vagyunk együtt, de már többször is említettem neki, hogy igazán kitehetnénk. Ő azonban mindig talál valami újabb kifogást... kezd kicsit idegesítő lenni, tekintve azt, hogy az exeivel 3-4 hónap után simán kitette. Elképzelhető hogy nem én lennék az akire vár? Nincs erre utaló jel, de már ez is számtalanszor megfordult a fejemben. Az én exem is elég rafináltan csinálta ezt, úgy tette ki a kapcsolati státuszt hogy csak én lássam hogy kint van, a többi ismerőse nem. Később persze a következő palijával azonnal mindenki előtt nyilvánosságra hozta minden közösségi oldalon hogy együtt vannak. Fura vagy nem, engem ez kissé zavar.
Férfiak, voltatok már hasonló helyzetben?
Én egy kérdéssel válaszolok.
Mi a bánatért kell mindenkinek a Fb-on lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!