Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja kitenni Facebook-ra hogy kapcsolatban vagyunk?
Tudom, most kb. minden második válasz az lesz, hogy 'Minek, semmi köze senkinek hozzá...' meg az hogy ez dedós dolog. Na most ezeket a válaszokat mellőzétek légyszíves. 25F vagyok, a párom 23L. Fél éve vagyunk együtt, de már többször is említettem neki, hogy igazán kitehetnénk. Ő azonban mindig talál valami újabb kifogást... kezd kicsit idegesítő lenni, tekintve azt, hogy az exeivel 3-4 hónap után simán kitette. Elképzelhető hogy nem én lennék az akire vár? Nincs erre utaló jel, de már ez is számtalanszor megfordult a fejemben. Az én exem is elég rafináltan csinálta ezt, úgy tette ki a kapcsolati státuszt hogy csak én lássam hogy kint van, a többi ismerőse nem. Később persze a következő palijával azonnal mindenki előtt nyilvánosságra hozta minden közösségi oldalon hogy együtt vannak. Fura vagy nem, engem ez kissé zavar.
Férfiak, voltatok már hasonló helyzetben?
Hát elképzelhető, hogy igazad van és tényleg nem egy olyan pasira vágyik, aki egy ilyen dolog miatt elkezd nyavalyogni és idegeskedni.
Én pl. titkosítottam a párkapcsolati állapotomat. Aki ismer, úgyis tudja, másoknak meg semmi köze hozzá.
Nem, nincs kint egy kozos kep sem. Olykor Instagram sztoriba teszunk ki, de ugye az csak 24 oraig lathato. Az exemmel is hasonlo volt a helyzet, nehezen engedelyezte hogy kitegyek Facebookra kozos kepet, azt is csak ugy, hogy ne jeloljem meg rajta, nehogy az o ismerosei meglassak...
Nekünk már gyerekünk volt mikor kitettem egyszer évfordulós ajándékként, mondjuk akkor sem azt hogy kivel.
Személy szerint rohadtul nem érdekelnek ezek a fb dolgok, a vez.nevem sincs kint, se' lakhely se' szülinap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!