Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 éves férfiként komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfiként komolyan vennétek párkapcsolat gyanánt egy 49 éves nőt? Lehet jövőnk?

Figyelt kérdés
De ez azzal jár ugyebár,hogy már nem lesz gyermek. nagyon de nagyon őszintén! Bele mennétek? Melyik a fontosabb a szerelem, vagy pedig a jövő? És ha a szerelem elmúlik az évek meg elrepülnek felettem?
2020. jan. 27. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
20 évest is othagyhatsz 20 hónap múlva. 50 évest is 50 hónap múlva. Addig volt néhány szép évetek. Nem kötelező leélned vele az életed. Neki jobb lenne ha addig egyedül lenne vagy olyannal akit kevésbé kedvel?
2020. jan. 28. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretitek egymást, jó együtt, szerintem a jelenre koncentrálj és sok boldogságot!

Ő azért mondogatja neked a kétségeit, mert a Te kétségeidtől tart: fiatalabb is vagy és nincs gyereked. Ha nem érzed létszükségletnek a gyerekvállalást és szívesen vagy vele, szerintem a korkülönbség nem lehet akadály. És ha ez így van, nyugtasd meg őt is ebben!

2020. jan. 28. 11:03
 13/14 anonim ***** válasza:

A 46% Mond valamit. Szerintem a nő lehet ezt a helyén kezeli fejben és tudja, nem örökre szól.

Nekem is az volt az első, hogy mindjárt hatvan éves lesz...

2020. jan. 28. 11:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Oká.. értem én,hogy 10 év múlva 60 éves lesz,de az érzelem az érzelem. Voltak kacsolataim természetesen,de ez már más fajta,érettebb érzés azt érzem.
2020. jan. 28. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!