Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy több időt akarjon velem tölteni? 23/L

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt a barátommal, még nem élünk együtt, mindketten egyetemisták vagyunk.

Általában hetente 2-szer találkozunk úgy, hogy én alszom nála, vagy ő nálam. Én szeretném ha ezt felemelnénk heti 3 esetleg 4 alkalomra, és több programot csinálnánk.

Természeetsen már beszéltünk a dologról, meg ez a helyzet nagyon bonyolult, de ahelyett hogy regényekbe foglalnám a problémáinkat, ami senkit sem érdekel meg nekem sincs kedvem leírni, inkább GYAKORLATIAS NŐI PRAKTIKÁKAT szeretnék elsajátítani, a tanácsokat szívesen olvasnám férfiaktól is.

Bármi jöhet ami eszetekbe jut, bármivel kapcsolatban.

2020. jan. 26. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Remélem nem én leszek az első válaszoló. Az a helyzet, hogy nekem volt egy ilyen barátnőm és heti 1x-2x taliztunk mi is. Ettől jóval töbet szerettem vna én is talizni és mindent bevetettem én sem unatlak , de téynleg az ég vilagon mindent, még annál is több dolgot mait el tudsz képzelni és sajnos sehogyan sem siekrült rávennem.Azt írtad, hogy beszéltetek erről, igazaból ha nem hajlandó/igényel több talit, akkor lehozhatod a csillagokat is, ez sajnos nem fog változni. Azóta van egy masik barátnőm mi már együtt lakunk de aíg ez nem volt igy heti 4-5 x taliztunk ;)
2020. jan. 26. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Kezdjük azzal, hogy milyen szakra jártok.

Nekem fontosak voltak a tanulmányaim és egy olyan szakon voltam, ahol az atyaistenért sem értem rá heti 2-nél többre egész délután. Az volt a megoldás, hogy a másik feljött hozzám, tanultam mellette és néha dumáltunk meg odabújtam hozzá, aztán összeköltöztünk, így legalább az utazás nem vett el időt senkitől.

Nőként mondom, erre nincs gyamorlati praktika. Aki akar veled találkozni, de nem tud, az megoldja úgy, ahogy én tettem, vagy összeköltözéssel.

Az ostobább meg felad mindent egy olyan emberért, akiért nem éri meg, mert ha megérné, nem várná el ezt.

Aki meg nem akar, annál meg dobálózhatsz akármilyen prakitkákkal, szétteheted neki combfixben vacsorával az asztalon, akkor is csak magadból csinálsz hülyét.

2020. jan. 26. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, mostanában a sok tanulnivaló az egyik nyomós oka a viszonylag kevés találkozásnak, de félek akkor sem akarna többet együtt lenni velem, ha több szabadideje lenne. Nekem is sokat kell tanulnom, mégis szakítok rá időt.

Igazad lehet, de azért várom, hátha van valakinek ötlete.

2020. jan. 26. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Erre nincs semmi női taktika sajnos...
2020. jan. 26. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hasonló korúak vagyunk mi is a férjemmel és együtt is élünk természetesen én azt tanácsolnám hogy amikor nem vagytok együtt fontos hogy ne zaklasd ne irogass neki se semmi folyamatosan, illetve ha együtt vagytok akkor meg probalj nagyon odaadó lenni vele vagy ami jol esik neki ,az időtök ne veszekdessel teljen hanem minőségi együttléttel.Igényelni fog ő is többet ez biztos (azt meg hogy nincs ideje hát én kifogasnak tartom)
2020. jan. 27. 01:47
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak az első két sort olvastam el. Két takony... Ha legalább te igazi nő lennél, már fél év alatt összeköltöztetek volna. Annyi eszed sincs hogy egy igazi pasit keress. Hát akkor szopjál egy kisfiúval!
2020. jan. 29. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!