Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalat a féleségem mit csináljak? Szeretem van gyerekünk is. De azt mondta nem bodog velem!? Es lehet sose lenne az!? Adjak neki időt!? Mit csináljak?
Ha nem 24 éves lenne akkor azt mondanám,hogy női változókori rövidzárlat, vagy rengeteg csalódottságot átélt középkorú nő aki már csak szabad életet szeretne!
De a te párod is nyílván valamilyen mentális gondokkal küzd! Eleve aki megcsalja a párját,az nem nagyon egészséges dolog. az,hogy már elmúlt a rózsaszín felhő a kapcsolatotokban az nem indok,hogy megalázzon. Nyílván külső szemlélőként lehetetlen bele látni egy idegen random kapcsolatban amit itt olvasunk. A választ neked kell tudnod legbelül. Ha eleve úgy indultatok anno neki,hogy nem volt szerelem és majd hátha kialakul valami,akkor az nagy hiba volt. Magyarul sosem volt érzelem. Nagyon fontos a kommunikáció. Kérdezd meg,hogy mit és hogyan szeretne ezentúl. Ha elfogadható magyarázatot ad a tettére és valahogy helyre hozza,megbánja akkor egy esélyt adj neki.
Hazaviszel egy 20 éves csajt, megdugod az egyik szobában, míg ő a másikban van. Ezután megbeszélitek hogyan tovább.
De szerintem ebből vagy válás lesz, vagy teljesen becsicskulsz neki.
Én válnék.
"Most mar azt momdja h bajna az egész életet 24 evésen gyereke van nincs lakás semmi,de en azért vagyok h meglegyen mindenünk türelmetlen a gyerekkel is,ő elvan fáradva lelkileg testileg.De majdnem minden hétvégén bulizik.."
Hát aki majdnem minden hétvégén bulizik az nem nagyon lehet elfáradva se testileg se lelkileg . Szerintem meg az lehet a baj hogy BELE VAN UNVA ebbe az egészbe. Párkapcsolat ,gyerek ,otthon nélkül, STB. STB. ,úgy járt az élettel mint a kisgyerek a húsvéti nyuszival.Csak az a helyzet hogy egy párkapcsolat gyermekvállalással az kötelezettségekkel(a nyuszi nevelése is)jár (SŐT AZ ÖSZTÖNÖS NORMÁLISAKNÁL), nem az a legnagyobb probléma hogy megcsalt téged, azt kiheveri egy kapcsolat, hanem az életmód. Ő szerintem szeretne szabad lenni bulizni hapsizni stb stb. Ez óriási probléma,és azon kellene elgondolkodni hogy ennek majd a gyerek hogyan issza meg a levét Aki azt mondja neked hogy nem boldog veled és lehet nem is lenne az soha , az nem szeret, ezt sajnos elkell felejteni, én nem adnék semmiféle időt ,csakis azzal foglalkoznék hogy a gyerek normálisan nőljön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!