Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már valakinek párja aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek párja aki túlzásba vitte az intim higiénia? Egyáltalán mi ami már túlzás? Volt, hogy kihatott a kapcsolatra vagy a férfi életére? Nők volt ilyen ismerősötök aki túlzásba vitte?

Figyelt kérdés
Nem gondolom magam igénytelennel a szex terén. Több partnerem volt főleg 20on évesen,30 felett egy éjszakások is. De mindig spontán vágy híve voltam.

2020. jan. 24. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Nekem kell a szex elotti zuhany kulonben azon parazom h milyen illatom van (punci) es kb panikroham attol, h mondjuk a pasimnak milyen ize van. Az zuhany alol az egyetlen kivetel az egyejes kaland-de abbol mar kinottem.
2020. jan. 24. 22:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

De az undort nem te döntöd el. Mármint senki nem ül le listával, és dönti el tudatosan, hogy akkor a pacal szagától rosszul leszek, de a hagymaszag nem zavar, a hónaljszagtól hányni fogok, de a seeggszagtól nem... Ez adva van.

Piszkáltál már ki mandulakövet a torkodból? Sajnos az emberi test undorító, tele vagyunk lyukakkal, mindegyikből folyik valami, vagy gyűlik valami, amit ki kell szedni, zsírosodunk, száradunk, szőrösödünk... ez van. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lehet élvezni a másik testét, de ha lehetünk jobbak, miért választjuk a bűzt? Az egész nap bepállott nemi szerv engem nem vonz, nem azért, mert eldöntöttem, hanem így születtem.

2020. jan. 24. 22:33
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Ezt nem lehet túlzàsba vinni. Ha egy nő ráveszi magát, hogy a szájába vegye a nemi szervedet, akkor illene megmosni. Meg amúgy is... szex előtt tisztálkodjunk már.
2020. jan. 24. 22:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinek más a túlzás, estéknént fürdök, pisilés után nedves törlőkendőt használok, külön szex előtt nem szoktam fürödni, elveszti a dolog spontaneitását. olyan volt már, hogy futásból jöttem haza, letámadott a párom, akkor pl nem akartam, hogy kinyaljon, de a szexnek nem volt akadálya.

a barátom ha otthon van meg szokta mosni a farkát wczés után. nem kértem rá, magától csinálja, jól esik :) ez lehet már valakinek túlzás, neki alap.

2020. jan. 24. 23:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

En neha “maniasnak” erzem magam ezen a teren. Ha oralis kenyeztetesrol van szo, zuhany elotte nekem alap, ha nem is kozvetlenul elotte, 2-3 oran belul pl. De egy hosszu nap utan nem tudnek ugy szeretkezni, hogy ne zuhanyozzak le.. Az ok egyszeru, ugy nem tudnek rendesen ellazulni, meg nem ereznem jol magam.. A nok is emberek, es igen 10-12 ora munka vagy egy kiados edzes utan a mi testunk is izzad, stb.

Neha talan sok ez igy, vagy korulmenyesnek tunhet, de soha senki nem problemazott meg miatta.

27N

2020. jan. 24. 23:12
 16/20 anonim ***** válasza:
19%
#8. Nem kell választani, az öklendezés spontán.
2020. jan. 25. 02:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

(Amúgy köszönöm annak a kérdezőnek, aki kiírt egy Norbis kérdést, de mire frissítettem, törölték, így el kell olvasnom az egész könyvet. :D)

Na ebben a könyvben az van, hogy a google keresőben mire keresnek rá legtöbbet az emberek. A férfiak a péniszükkel kapcsolatban azt kérdezik a google-től, hogy elég nagy-e, a nők azt, hogy az övék elég jó illatú-e.

Azért ez is elmond egy csomót a két nemről. Pl. mennyivel szebb világ lenne, ha a férfiakat a tisztaság, frissesség jobban érdekelné, mint a méret.

Nagyon cuki meg édes spontán dugni, mint a filmekben, de a filmekben nem érzünk szagokat. A felnőtté válás lényege, hogy megtanuljuk, hogy mennyi minden, khm, dzsuvával jár a szex.

2020. jan. 25. 05:59
 18/20 A kérdező kommentje:

#15 edzés és fizikai munka után nem csak szex miatt illene zuhanyozni..szerintem.

Utolsó! Sosem volt olyan hogy egy kissé unalmas vasárnap, vagy útközben hazafelé, vagy házimunka közben megkívántad a párod? Akkor az van, hogy menjünk zuhanyozni és du...nk?

Kérdés nem erre vonatkozott, hanem hogy szalad (elvileg a nők szex után romantikára vágynak) ki a fűrdőbe kimosni magát. A pisilő mosás pasiknál nos.... érdekes sok nő a célozni nem tudó pasikat űltetné a wcre, na mármost minnél távolabb van az ember annál biztonságosabb.

2020. jan. 25. 09:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Én olyannal találkoztam akinek egész konkrétan semmien szaga nem volt a bőrének. Annak örültem nem szagos de az fura volt, hogy teljesen szagtalan volt

Azért valljuk be mindenkinek van egy egyedi illata amiben keveredik a természetes test illata, testápoló, izzadság, vágy, tüsfürdő, sampon, dezodor, parfüm, ruhaöblítő, arcszesz valamilyen elegye.

Na én hiába fürdök s zuhanyzok is mindennap, s minden ami normális, adok magamra mindig lágy virágillatom legyen mert az illik a bőröm meglévő illatához...vele nem jutottam semmire mert teljesen azt gondoltam neki bárki büdös lenne. De én fejemben is a szimpatikus vonzódás át kapcsolt azonnal viszolygásba.

2020. jan. 25. 11:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó! Sosem volt olyan hogy egy kissé unalmas vasárnap, vagy útközben hazafelé, vagy házimunka közben megkívántad a párod? Akkor az van, hogy menjünk zuhanyozni és du...nk?"

Nem vagyok dugós, inkább szeretkezős, arra meg lassan rá lehet készülni.

Sima szex, pénisz-vagina, elvileg mehet "hirtelen", de orális nem. Legalábbis én nem vállalom be, hogy a napi húgyos farkat az arcomba tolják, az annyira is tisztel.

2020. jan. 25. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!