Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az, hogy a barátom lájkolta egy csaj 2 (! ) képét facebookon, az azt jelenti, hogy bejön neki a csaj, és engem el fog hagyni? :S
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 13:43
31/33 anonim válasza:
Szerintem get a life. Szörnyű sok szabadidőd lehet, ha ilyeneken agyalsz... :D
Hidd el, ha el akar hagyni, azt majd tudni fogod, de ha értelmetlenül féltékenykedsz és agyrémeket gyártasz magadnak, akkor ez hamarosan be fog következni...
32/33 anonim válasza:
Már ne is haragudj..nemtusom hogy hány éves lehetsz..de nem lehetsz túl sok ha emiatt rágódsz..megértem nem lehet valami fényes..de szard le! a FB nem határoz meg semmit. ettől még nem fog elhagyni...legyél kicsit magabiztosabb. az segít.(Y):)
33/33 anonim válasza:
1) Nekem van fbom
2) NEM ÁLSZENTKEDÜNK! én bízom a barátomban annyira, hogy nem tiltom le a csajokról. TUDOM, hogy szeret, és nem csalna meg. És érdekes módon őszintén képes beszélni nekem a csajról, akit meglátott az utcán-húúú te mekkora segge volt annak a lánynak...NEM ZAVAR! én is beszélek neki srácokról:őt sem zavarja. huhúúú megtetszett neki egy csaj - ettől még nem fog elhagyni.
Szerintem természetes, hogy más lányokat is meglát, és nem takarja el a szemét azért, mert "van barátnőm".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!