Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az, hogy a barátom lájkolta egy csaj 2 (! ) képét facebookon, az azt jelenti, hogy bejön neki a csaj, és engem el fog hagyni? :S
ha féltékenykedsz akkor lehet h elfog hagyni. de amúgy ezenkívül van más okod h azt hidd h el fog hagyni??
elhiszem h kicsit sz@rul esik,de próbáld figyelmemkívül hagyni:S
ennek csak azok nem tulajdonítanak jelentőséget,akiknek nincs fb-jüj :)
Nekem őszintén szólva rossz tapasztalataim vannak ezzel a pasim lájkolja más lányok képeit dologgal.De gondolom nálatok nincs minden rendben.Mert ez számomra is csak akkor jelentett problémát,amikor nem bíztam benne és rezgett köztünk a léc.
Amikor minden rendben volt,és nagyon szerettük egymást akkor magasról leszartam miket lájkol meg miket nem :D
19L
Azért megnézném azokat, mit szólnának, akik lehurrogják a kérdezőt, ha az ő pasijuk lájkolgatná a segg-mellkidobós ribancok képeit...
ne legyünk már álszentek, kislányok.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!