Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az, hogy a barátom lájkolta egy csaj 2 (! ) képét facebookon, az azt jelenti, hogy bejön neki a csaj, és engem el fog hagyni? :S

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 13:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
szerintetek is homokso a kérdező?+o(
2010. júl. 22. 15:37
 22/33 anonim ***** válasza:
homokos*
2010. júl. 22. 15:37
 23/33 anonim ***** válasza:
mi ez a facebook mánia? gyerekek, ez már lassan olyan mint a víz, vagy a kaja, nemtudtok élni nélküle? ha nem vagytok fenn facebookon,vége a világnak, vagy mi?
2010. júl. 22. 15:51
 24/33 A kérdező kommentje:
ráadásul olyan kép, ahol a csajnak melle-segge kint van... az egy dolog, hogy megnézi a képét, nézze csak. de így tudatja a csajjal, hogy bejön neki. ez idegesít.
2010. júl. 27. 19:35
 25/33 anonim ***** válasza:
Már bocs de ez a kérdés nagy hülyeség,ha meg ennyire nem bízol benne miért vagy vele?{-_-'}.Tetszett neki a kép ÉS?Már nem azért de túl van reagálva az egész...Te sem vagy vak,ha meglátsz egy olyan pasit,aki tetszik akkor tetszik,ez nem azt jelenti hogy ott helyben szexelnél vele nem?Ugyan úgy megnézed,hogy milyen izmos,szeme milyen stb...
2010. júl. 27. 19:48
 26/33 A kérdező kommentje:
Oké, persze nekem is tetszenek más srácok is, de nem TUDATOM velük, hogy hú, de jól nézel ki. -.-
2010. júl. 27. 19:52
 27/33 anonim ***** válasza:

ha féltékenykedsz akkor lehet h elfog hagyni. de amúgy ezenkívül van más okod h azt hidd h el fog hagyni??

elhiszem h kicsit sz@rul esik,de próbáld figyelmemkívül hagyni:S

2010. júl. 27. 20:25
 28/33 anonim ***** válasza:

ennek csak azok nem tulajdonítanak jelentőséget,akiknek nincs fb-jüj :)

Nekem őszintén szólva rossz tapasztalataim vannak ezzel a pasim lájkolja más lányok képeit dologgal.De gondolom nálatok nincs minden rendben.Mert ez számomra is csak akkor jelentett problémát,amikor nem bíztam benne és rezgett köztünk a léc.

Amikor minden rendben volt,és nagyon szerettük egymást akkor magasról leszartam miket lájkol meg miket nem :D

19L

2010. júl. 27. 20:52
 29/33 anonim ***** válasza:
a lájkolás nem pont azt jelenti h "hú de jól néz ki"... túlkomplikálod az egészet...
2010. júl. 27. 20:55
 30/33 anonim ***** válasza:

Azért megnézném azokat, mit szólnának, akik lehurrogják a kérdezőt, ha az ő pasijuk lájkolgatná a segg-mellkidobós ribancok képeit...

ne legyünk már álszentek, kislányok.

24 N

2010. júl. 27. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!