Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Satanlanya1 kérdése:
Ti mit gondoltok erről a Schobert Norbi ügyről?
Véleményem szerint valahol igaza van.
Keresd vissza azt a hatszáz kérdést amit a témában feltettek az elmúlt napokban és megtudod.
2020. jan. 23. 20:00
Bátor vagy, hogy ezt kimerted írni így 20 millió Norbis kérdés után.
2020. jan. 23. 20:00
Kicsit túltoltak az emberek a dolgot és atmentek feminaciba. Mármint szinte propagaljak a koverseget egyesek ezzel a nagy fogadd el magad és fogadjon el a párod is dologgal. Ja, 5 kiló pluszt el lehet fogadni, de 30at rohadtul ne fogadjon el senki. Nem véletlen vagyunk a világon a negyedik legelhízottabb ország. Lassan én érzem magam szarul hogy nem vagyok dagadt. Ebből is látszik hogy igaza volt Norbinak.
2020. jan. 23. 20:24
Az a baj, hogy részigazságok röpködnek mindkét oldalon. Egy kicsit igaza van mindkét oldalnak, de csak egy kicsit.
A szex és mindenféle élvezet kőkeményen irányítja az egyént, ugyanakkor ott a közösség, a család érdeke, az előre gondolkodás. A kettő között pedig nagyon nehéz egyensúlyt találni.
2020. jan. 23. 20:54
Egyetlen apróság: a válások elsöprő többségét nők kezdeményezik, utána lehet nézni a statisztikáknak. Na, kb. ennyi "igazság" van a kijelentésében.
2020. jan. 23. 20:59
2020. jan. 23. 21:05
68% Femináciba ja...hát azért marha jó érzés, hogy random fos elhízott alkatú úriember ócsárolhatja a külsőm, csak azért mert nő vagyok. Jóval elhízottabb gyökér beszól a 56 kilós csajnak, hogy fogyhatna még.
Amúgy meg csak azért bólogattok rá, mert nem férfiakról szólt volna a kérdés.
Ha egy celebcsaj kezdte volna ekézni az elhízott magyar férfiakat a férfiak lennének itt a legjobban felháborodva.
Btw még mindig nem beszél senki arról, hogy férfiak vannak nagyobb arányban elhízva itthon.
A kérdést meg jelentem, mert unalmas.
2020. jan. 23. 21:08
Csak hogy Norbi kusoljon! Hogy néz már ki? Ha 150 kiló lennék se kéne! Fujj..
N27
2020. jan. 23. 21:27
Nekem az volt a ledobento h kerdeztek tole h akkor ha Reka elhizik nem fogja szereti? Azt mondta de,csak nem fekszik le vele. De akkor elég ijesztő,ha pl oregszik a noje akkor meg azert nem.lesz jó? Durva. Es akkor mi van ha mobdjuk ra jonnek fel a felesleg es nem birja ledobni,vagy ő öregszik? Igazabol azzal van a baj h nagy az arca meg bunko. Ha segiteni akar akkor nem paraszt modjara kell! Nem kell a koverek szajaba ragni! Nagyon joltudjak azok h egszesegtelen vagy nem annyira vonzó a koverseg. Van aki tesz ellene de baromi nehéz.
2020. jan. 23. 22:02
Szerintem legjobban Radics Peti videója adta át a lényeget.
2020. jan. 23. 22:18
Kapcsolódó kérdések: