Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 független ember titkos/nem felvállalt kapcsolatban van, az nem megalázó az egyik félnek?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet egyébként felvállalni?2020. jan. 23. 04:44
21/25 anonim válasza:
Az csak beetetés Kérdező, hogy a nők csak szerelemből tudnak szexelni. Azt meg sok nő csinálja, hogy amig az igazit várja addig is bebiztosítja magát valami szexkapcsolattal.
Nem értem miért írod, hogy a hölgy nem vállal fel? Hiszen állandóan együtt mutatkoztok. Az éjszakai légyottokról, annyi, hogy nem szeretné ha pletykálnának rólatok. Itt én csak azt látom problémának, hogy azt mondja egyedülálló. Ezt beszéld meg vele.
22/25 anonim válasza:
Te ismerőseként vagy felvállalva nappal, de többet nem akar megosztani a külvilággal. Az okát tőle tudod meg, ha megtudod egyszer... Láthatólag neked ez rosszul esik, szóval, a konkrét esetben számodra megalázó.
23/25 A kérdező kommentje:
Ahogy a 22-es írja, Nyugodtan mondhatja,hogy csak munkatársak vagyunk és azért sétálunk nappal. Lényegében ez igaz is,mert egy úton kell mennünk hazáig. De ha annyira nem akarna pletykát,akkor nem engedné szerintem,hogy fényes nappal segítsem vinni neki a szatyrokat amikor bemegyünk a boltba.Mert oda is ketten megyünk természetesen.
2020. jan. 23. 14:02
24/25 A kérdező kommentje:
Igazit meg minek vár? Vagyis tőlem nem kell jobb. Mindig mondta,hogy én vagyok a legrendesebb az eddigi barátjai közül,akkor minek várna már az igazira?
2020. jan. 23. 14:05
25/25 anonim válasza:
Szóval cipeled a szatyrát? Milyen romantikus....no és azt is megengedi hogy a kezét fogd? Ugye, hogy nem....ez csak szex kapcsolat, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!