Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 független ember titkos/nem felvállalt kapcsolatban van, az nem megalázó az egyik félnek?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet egyébként felvállalni?2020. jan. 23. 04:44
11/25 anonim válasza:
"az egész település minket beszél kész tényként"
Akkor hol nincs ez felvállalva? Ennél jobban nem kell...
12/25 A kérdező kommentje:
De a hölgy azt mondja mindenkinek,hogy nincs senkije,független!
2020. jan. 23. 07:04
13/25 anonim válasza:
Jaértem!
És kérted, hogy legyen a barátnőd?
14/25 anonim válasza:
Van köztetek szexuális kapcsolat?
15/25 A kérdező kommentje:
Soha nem kértem a korábbi kapcsolataimban sem így,hogy legyél már a barátnőm/párom. Mindig automatikusan egyértelműen hozta a sors! Ha meg nem akar semmi komolyat akkor miért foglalja,rabolja az időmet? Egy értelmes tapasztalt 40 feletti egyedülálló nőről van szó nem egy gyerekes 18 évesről. Elvárom,hogy ne viselkedjen így,hogy nem nyílt!
2020. jan. 23. 07:10
16/25 A kérdező kommentje:
Igen.Volt pár alkalommal.
2020. jan. 23. 07:11
17/25 anonim válasza:
Úgy létszik, neki szüksége van arra, hogy kimondd, kérd!
Én megmondanám neki, hogy bánt, hogy egyedülállónak mondja magát, mikor énszerintem egy pár vagyunk. És kérdeném, hogy ő mit gondol erről.
Akkor minden kiderül.
Kár találgatni!
18/25 A kérdező kommentje:
Sokáig nem volt szex vele,igaz jó hosszú ideje megint nincs, de szex nélkül is létezik kapcsolat nem? Nem kell ahhoz szex!
2020. jan. 23. 07:14
19/25 anonim válasza:
18: Van, de amiket leírtál, azokból nem derült ki.
Mert ha barátként vendégeskedsz nála éjjel, és kéri, hogy ne vegyenek észre, úgy osonj ki, akkor az lehet azért, hogy ne pletykáljanak olyan dologról, ami NINCS.
De ha szeretőként voltál ott, akkor ez az eshetőség kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!