Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotoknak új céljai lennének?
Figyelt kérdés
Bővebben: a párom új területen szeretne dolgozni, illetve lett egy új hobbija, amiben nagyon tehetséges. Támogatom mindenben, szeretném is, ha sikerülne neki, viszont nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy mi van, ha a kapcsolatunknak ez ártani fog, ugyanis nagyon csinos fiatal nők is a vendégei közé fognak tartozni. Ő egy igazán helyes, kedves, figyelmes férfi, szinte már egy álom és tudom, hogy sokaknak tetszik. Igen , azt is tudom, hogy bizalom stb...viszont van bennem ez a rossz érzés, hogy rá fognak mozdulni és nagyon rossz lesz még akkor is, ha ő maga semmit sem tesz. Azt is tudom, hogy mindenki megismerkedhet új nőkkel a munkahelyén, viszont ő tényleg hatványozottan fog velük foglalkozni. (Masszőr lenne). Nem akarok vitát, nem akarom, hogy kibújnak a bőrömből és tudom, ez egy szakma, mégis rossz érzésem van. Szerintetek hülyeség? Ha igen, akkor hogyan álljak hozzá? Annyit olvasom itt, hogy más munkakörben annyi időt tölt valaki kolléganővel, hogy elkezd hozzá ragaszkodni és a párom is jóformán többet találkozna más nőkkel, mint velem.2020. jan. 22. 19:38
1/2 anonim válasza:
Azért nem nagyon jellemző, hogy egy férfi masszírozza a nőket. Eleve bugyira kell vetkőzni, max 1 törölköző van a testednek azon a részén, amit épp nem masszíroznak.
Ha létezik is ilyen (én még nem láttam ilyen felállást, pedig sok szalonban megfordultam), akkor hidd el, hogy 99%-ban nem olyan nők járnak oda, akiket te is elképzelsz.
Mondtad neki, hogy nem ugrálsz örömödben, amiért idegen embereket akar masszírozni?
2/2 anonim válasza:
Exem masszőr volt, főleg nyugdíjas néniket masszírozott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!