Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok párotoknak ha mindenhol barna színű pihe szőrök lennének rajtad és ezért mindenhol szőrtelenítenél?
Figyelt kérdés
Elsősorban nőkre gondolok, szerintem ez egy kényes téma, sajnos nekem világos bőröm és sötét hajam van így mindenhol látszik picit hogy szőrös vagyok ha nem szőrtelenítek, párommal már lassan összeköltözésre kerülne a sor de eddig még sosem mondtam el ezt neki.2016. aug. 10. 20:04
1/7 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy mindehol? Egyébként elmondanám, ha együtt fogtok élni egyszer akkor úgyis "rájön".
2/7 anonim válasza:
Szerintem tök felesleges elmondani ha gyantázod.
3/7 A kérdező kommentje:
Mindenhol arcot kivéve. De nem olyan szőrről van szó mint az emberek lábán hanem mint ami a szőke/világosabb hajszínű embereken van csak rajtam világosbarna. Tudom hogy rá fog jönni de nem tudom mit reagál rá, még soha senkinek nem mondtam ezt el.
2016. aug. 10. 20:16
4/7 anonim válasza:
Nekem is.olyan van de eszem agaban sem lenne mindenhol leszedni a szort ...
Nem csiga vagyok hanem ember ...
5/7 RoseTyler válasza:
Minek ezt külön bejelenteni? Látni fogja. Nem kell felfújni a dolgot. Ha ugyanazt kapja, amit megszokott, akkor nem hinném, hogy fenn fog ezen akadni.
Én sem adtam listát a páromnak arról, hogy mely testrészeimet szőrtelenítem, pedig van mit. Soha nem érdekelte, sőt pár év után már az sem, ha épp nem tükörsima a lábam. Persze, bundát nem növesztek sosem, de vannak néha fontosabb dolgok a teljes szőrtelenítésnél.
6/7 anonim válasza:
Ha majd együtt laktok, azt is érezni fogja milyen büdöset sz.arsz.
7/7 anonim válasza:
Lehet, én nem vagyok elég diszkrét meg finomkodó, de én kb. egy hónapon belül beszéltem már a ma már vőlegényemmel erről. Mondjuk szerencsém van vele, mert őt azt sem zavarja, ha szőrösebb vagyok :D. De ha nem burokban nőtt fel, figyelt bioszórán és nem mosogatólé van az agya helyén, akkor sztem tudja, hogy a lányok is szőrösödnek, és kell szőrteleníteniük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!