Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban, ti mennyire tolerálnátok, ha a párotoknak csak lány barátai lennének?
Számomra nem probléma, a páromnak is vannak közeli női barátai, mint ahogy nekem is férfiak. Mit kell ezen tolerálni? Egy barátságban teljesen mindegy az illető neme.
Amit én a legjobban elítélek egy párkapcsolatban, az a féltékenység, annál undorítóbb, kapcsolatgyilkosabb, ráadásul ostobább dolog nincs.
Szerintem nem jó jel , és én magamból kiindulva iszonyatosan féltékeny lennék. Persze attól is függ,hogy miylen szintű ez a barátság a többi nővel? Ha csak arról van szó,hogy messengeren beszélgetnek esetleg havonta egyszer beülnek egy kávéra valahova az számomra belefér. Viszont ,ha szervez velük programokat pl mozi,színház,sportolás stb viszonylag gyakran tehát pl 2 hetente,az telejsen kikészítene. Persze attól is függ,hogy azok a lányok mennyire szépek? Ha ilyen kb szépségkirálynők na tuti ott hagynám a barátom,nem is azért,mert megcsalna,hanem magam miatt. Túl komplexusos vagyok és nem tudnám elviselni folyton rágán az agyamat.
Egyébként volt ilyen barátom akinek rengeteg lány barátja volt és nagyon idegesített. Folyton beszélgetett velük cseten,találkozott mindenhol velük,több program mint velem stb. És igen tudtam,hogy ő ilyen szóval éreztem,hogy nem csal meg,de ettől függetlenül küzdöttem magammal mert akaratlanul is folyton féltékeny voltam,hiába tudtma,hogy nem csal meg,egyszerűen nem tudtam elviselni. Ez van ,valaki el tudja nézni valaki nem.
"Túl komplexusos vagyok és nem tudnám elviselni folyton rágán az agyamat."
Megkérdezhetném, hogy miért nem ezzel a defekttel kezdesz valamit ahelyett, hogy ilyen gusztustalan bizalmatlan módon viselkedj egy párkapcsolatban?
"Amit én a legjobban elítélek egy párkapcsolatban, az a féltékenység, annál undorítóbb, kapcsolatgyilkosabb, ráadásul ostobább dolog nincs."
Ahha, erőszak, verés, megcsalás vagy hazudozás az mind smafu. Felismerem a hozzászólásaid, te minden ilyen kérdéshez ez benyögöd. Beteges egy kissé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!