Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem a barátnőmnek hogy túl sokat eszik?
Tudod, mikor zabáltam össze pizzát, csokit, bort? Amikor a szexuális életem egy kalap fhos volt, mert így pótoltam a "boldogság hormont." Magyarán: az evés több örömet okozott, mint a szex. Ha a csajod ezeket nem bírja feladni, van egy rossz hírem....
Ja, és 100 kilóval meg te nem vonzódsz hozzá, mert felszedett 8 kilót? Tégy neki egy szívességet és hagyd el, hadd találjon egy pasit aki nem ennyire felszínes és még ki is elégíti.
És csak a külső a lényeg, de akkor miért jöttél össze olyan lánnyal akinek a szülei is kövérek (intő jel) nem jó a genetikája és tudod jól, hogy nem sportos és nem diétázik? Hagy el, hadd találjon hozzá illő párt magának aki szereti és kielégíti. Te meg keress valakit akinek az életmódja egyezik a tiéddel.
Amúgy vicces, hogy ezeket az adatokat magadról nem tetted ki a kérdésbe, csak a 100 kilót, innen is látszik, hogy troll vagy, vagy kérdést sem tudsz feltenni normálisan, vagy nagyon megihletett Norbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!