Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem törődik a kutya egészségével?
Figyelt kérdés
Az élettársam egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy a kutyának mi lenne a jó. Egyrészt csirkeallergiája van, így nagyon oda kell figyelnem még a tápok összetevőjére is, végre sikerült egy olyat találnom, amivel semmilyen tünetet nem produkál a kutya. Másrészt mivel egy picike súlytöbblet van rajta, ezért próbálom minél egészségesebben etetni. A párom ezekkel mit sem foglalkozik. Állandóan rákérdez, hogy most akkor neki adhatja a csirkének a porcát, hiszen az csak apró dolog, állandóan a maradék főtt ételt akarja neki adni, mindig mondom neki, hogy nem lehet. De ő újra és újra próbálkozik, én pedig újra és újra elmondom neki, hogy miért nem lehet. Már kifejtettem, hogy ez mennyire ártalmas a kutyának. Nem kaphat semmilyen csirkét. Egyszerűen képtelen megérteni. Vettem már egy csomó olyan jutalomfalatot, amit adhat neki, de mégis ezekkel a dolgokkal erőszakoskodik. Egyszerűen már nem tudom, hogyan magyarázzam el neki, hogy NEM LEHET! Mit tegyek, mit mondjak már neki? Szarik az állatorvos véleményére is, marhára elegem van ebből, mert nagyon szeretem a kutyám, családtag, nem akarok neki rosszat és nem tudom elképzelni miket adhat neki, ha éppen nem vagyok otthon.?
Ez inkább párkapcsolati probléma, nem ide tartozik a kérdés a kutya kategóriába.
Más téren is ilyen a párod? Nem érti a helyzetet, vagy csak semmibe veszi a kérésed?
Mindenképp le kéne ülni és megbeszélni. Én amiatt nem mondanám rögtön, hogy szakits, de nyilván ne is hagyd annyiban.
2020. jan. 21. 12:16
12/18 anonim válasza:
Szerintem az a felfogás él benne, hogy teher alatt nő a pálma, és próbálkozik kis terhet tenni a kutyára, hátha kis mértékben meg tudja emészteni a csirkét, és utána majd szép lassan nagyobban is.
Inkább azon érdemes elgondolkodni, ha majd gyereketek lesz, akkor hogy fogtok hozzáállni. Egy nő általában a széltől is óvná a gyerekét, egy férfi szereti kitenni normális keretek között néha egy kis megpróbáltatásnak, hogy erősödjön. És ezek teljesen normális dolgok, az ő és a te részedről is. Vigyázz nehogy rámenjen erre a kapcsolatotok.
2020. jan. 21. 12:17
13/18 anonim válasza:
Off: Ismerek olyan párost, ahol apuka a gluténérzékeny gyereket csak egy kis ez-meg-azzal etette, mert hát finom és nézd hogy szereti, anyuka meg közben beleroppant a szerelembe, mert apukának más elnézni való dolgai is akadtak, amiket ő mindig el is nézett... Végül a gyerek a nagymamához került gyámság alá és mióta rendesen tud emészteni és abból fel is szívódik, aminek kell, na meg kiegyensúlyozott a légkör végre, láss csodát, egész kikupálódott. Persze egy kutya "csak egy kutya", de remélem, a fogatókönyv nem hasonló nálatok.
2020. jan. 21. 12:29
14/18 anonim válasza:
Nálunk sógornőm csinálta ezt. Aztán amikor a csirke sugárban jött elől-hátul a kutyából, még le is tagadta. Meg azzal jött, hogy biztos nem az a kis csirkebőr ártott meg neki, hanem a táp, mert nem egészséges ugyanazt enni. Nem lehetett meggyőzni. Az orvosnak se hitt.
2020. jan. 21. 13:11
15/18 anonim válasza:
Szerintem is az állattartási kultúrával lehet gond. Egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy egy állat is lehet allergiás.
2020. jan. 21. 13:15
16/18 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben voltam. Azóta külön élek a kutyámmal. Nem bírtam azt a terhet, és sok idegeskedést, amit az okozott, hogy vajon mi van a kutyával ha nem látom.
2020. jan. 21. 13:25
17/18 anonim válasza:
kutya csak egy példa, egy kérést adtál neki nem fogja fel, ne hagyd egyedül a kutyával, mert képtelen megérteni a dolgokat.
Mi lesz a gyerekkel???
2020. jan. 21. 14:11
18/18 anonim válasza:
Nem a kutyát kell kirakni, hanem a nót, önfejű, idi, ta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!