Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves házas nő miért akar napokig az anyjáéknál aludni? Normális ez?
Bár a járás alatt voltak intő jelek, mert akkor is ezt csinálta. Képes kivenni péntekre szabadnapokat, hogy csütörtökön a munka végeztével rohanhassunk az anyjáékhoz. Van, hogy hétfő hajnalban indulunk vissza és onnan megyünk egyenesen dolgozni, csak hogy mégtöbbet ott lehessen! Semmi különöset nem csinálunk ott, de tényleg! Az anyja főz, takarít, facebookozik, közben pletykákat mesél a szomszédokról. Az apja a kertben dolgozik, majd bejön a tv elé meccseket nézni. Soha nem mennek sehova. A feleségem meg élvezi hogy ki van szolgálva és kislány lehet pár napra. Én meg ülök ott mint a tökkelütött és alig várom, hogy hazajöjjünk. A vicces az egészben, hogy még jóban sincs igazán az anyjáékkal mert csomószor keresztbe tettek nekünk. Pl eladtak egy házat, a bejött pénzt meg mindet odaadták a húgának amikor nekünk is jó lett volna a közös otthonhoz. Ehelyett szegény nagymamám segített ki minket és én fizettem vissza neki.
Mániája hogy ott kell aludni napokig. A gyerekszobájában! Még a saját húga sem szokott ottaludni, sőt neki már van egy gyereke, de még úgyse alszanak ott sose! Ilyet még nem halottam senkitől. 60 km-re laknak tőlünk és állandóan találkozunk! Végig náluk voltunk 26-2 között, majd itt voltak nálunk a szülei múlt héten. Itt is aludtak, ők is szeretnek idegen helyen aludni. Havonta 1 hétvége biztos találkozó, meg ők is jönnek egyre mindig! Ehhez képest már eldöntött tény, hogy jövő hét csütörtökön összepakolva menjek érte a munkahelyére mert 17:01 perckor indulunk az anyjáékhoz és hétfőn reggel jövünk vissza 8:00-ra. Még szerencse hogy nincs annyi szabadnapja, így sokszor csak pénteken indulunk el. De múlt évben 12 napot vett ki erre! Mivel nincsenek annyira jóban, előfordul hogy alig szól bárki egymáshoz, csak úgy ott vagyunk mint a halak. Szerintem semmi értelme.
Találkozott ilyennel valaki? Azt hittem ez csak addig fog tartani amíg nem lesz saját lakásunk, a saját nevünkön, mert addig nem fogja otthon érezni magát. Nem így lett. Aztán gondoltam hogy majd az esküvővel úgy érzi lett saját otthona, de még mindig az anyjáék házát hívja “haza és otthon”-nak. Ez idegenek előtt vicces helyzeteket is hoz sokszor. Pl “megyünk haza a hétvégére”
Mit lehet ezzel kezdeni?
Jaj ne... Bevsúszott nem volt jó a gyógyszer. Na persze, manipulatív, elrángat ha nem jössz vele akkor te vagy a rossz.
Ezt a gyerek dolgot is tervezte, nem szedte a gyógyszert azt kész. Őrült viselkedése van, ez nagy szívás.. Aztan most hogy terhes lesz 0 24 az szüleivel lesz, aztán jön majd panaszkodni hogy milyen rosszak hozzá de mégis megy vissza, aztán a szülők ellened fordítják, és akkor te besokkalsz, válsz. Ez lesz hidd el Vagy elcipeled egy pszichológushoz, és tegyen rendet a fejében, mert ez nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!