Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ki az aki nem törli meg a farkát vizeletürítés után?
Csak mert fülembe jutott, hogy a nők többsége hitetlenkedett ezen a dolgon.
Elárulom, hogy én és a férfi társaim nagyon nagy része sose törli meg. Megrázzuk és mehet vissza a helyére.
Sex előtt meg alap a fürdés.
Wc után törléstől függetlenül se adnám a lány szájába a szerszámot. Mindig megkell mosni ilyen esetben. Ez az én véleményem.
Nem járok fesztiválokra, sosem jártam. Nem részegeskedek, főként nem fekszem le susnyásban, 2 napja nem fürdött egyénekkel. És nem nyalatom ki magam pisilés után senkivel sem. Engem ez végtelenül zavarna.
És lehet magyarázni bármit, de ha nincs gusztusa az embernek mindenhez, akkor nincs. Még akkor sem ha a tisztelt gyakorisok különféle jelzőkkel illetik miatta. Az igénytelenségnek is van határa, amit nem mindenki tud tolerálni.
Az egyik válaszoló meg jöhetne kiszippantani a katétereket, ha befejezte az orvosit. Egyből kevesebb dolgom lenne, ha már annyira tetszik a húgy íze neki.
Normális nőt kell találni amelyik nem ilyen prűd meg mániás. Akkor nem kell állandóan mosni a farkadat. Smárolás előtt meg ne felejtsetek el fogat mosni és szájvizezni. Ha tüsszent vagy köhög valaki körülöttetek, akkor tusoljatok is le.
Gyanítom az ilyen nőkkel még egy jót sem lehet dugni. Fintorognak a fsznak.
Nyaljál ki egy húgyos pinát. Attól, hogy ehhez neked van gusztusod, még nem leszel jobb a szexben,csak gusztustalanabb. Szívesen.
ja mert leendo orvosok nem uthetnek felre semmit a mobil billentyuzeten ugye?
nem azt mondtam hogy a hugyivas a hobbim, hanem hogy nem zavar, ha a baratom nem torolgeti a fhaszat minden szopas elott kamillas torlokendovel. de mondom, marhara nem erdekelsz:D amugy meg hany realos, fizikus stb srac nem tud irni? baromi gaz felrepelesekre ugrani, mikor kifogysz a normalis ervekbol :) de semmit nem kell bizonygatnom ilyen ertetlen lenyeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!