Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ki az aki nem törli meg a farkát vizeletürítés után?
Csak mert fülembe jutott, hogy a nők többsége hitetlenkedett ezen a dolgon.
Elárulom, hogy én és a férfi társaim nagyon nagy része sose törli meg. Megrázzuk és mehet vissza a helyére.
Sex előtt meg alap a fürdés.
Wc után törléstől függetlenül se adnám a lány szájába a szerszámot. Mindig megkell mosni ilyen esetben. Ez az én véleményem.
engem nem zavar ha enyhen pisiszagu a szerszam, ugyis csak az elso par szopasig erzodik:D meg kicsit izgato is.
persze nem az ha hetekig nem furdik, baratom 2x furdik 1 nap de volt mar h neki is olyan volt, nincs ezzel gond.
bar tudom a nok tobbsege baromi prud meg nyafogos, ezvan.
Nincs mit megtörölni rajta. Elméletileg a fitymát fentebb húzod a vizelés közben, hogy ne hordjon össze-vissza és koncentrált sugárban tudd szétvágni a hóembert. Ami a húgycső pénisz részében van azt ki tudod rázni és préselni az ujjaiddal. Nanométeres rétegben marad a húgycső nyílásánál egy pici vizelet, de ez lényegtelen és hiába törlöd meg mivel miután elraktad a szerszámot és léptél négyet a mozgás következtében a prosztatád felett maradt vizelet szépen bele fog csorogni a gatyádba. Teljesen felesleges lett volna megtörölni, mert jóval több csurran ki a mozgás után, mint ami ott volt a vizelés végén.
Nőknél más a téma, mert nekik nincs prosztatájuk ezáltal amikor vége a vizelésnek, akkor nem csorog tovább. Nekik érdemes megtörölni mivel egyrészt nem kerül oda újra vizelet, másrészt a szemérem ajkak jócskán összemaszatolódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!