Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy a párom végighallgasson, és ha valamit tényleg megbeszélünk közösen akkor az úgy is történjen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Mióta megszületett a harmadik gyerekünk, úgy viselkedik mint egy neveletlen ostoba makacs hisztis fruska. Sajnos a másik két(12)(11), és ahogy nődögél a legkisebb gyereken(1,5)is látszik a hatása.

Úgy érzem teljesen tehetetlen vagyok, és közben az egészségem is rámegy. (krónikus szívpanaszok és migrén)

Szakirodalmat keresek elismert forrásból, vagy élettapasztalatokra is kíváncsi lennék...

2020. jan. 18. 10:35
 1/1 anonim ***** válasza:
77%

Az én exfeleségem is hasonló lehetett, de már a gyerekek előtt is. Csak én hülye azt hittem majd megváltozik és minden jóra fordul. Hát nem így lett, az ember nem változik.

Már tiszta ideg, stressz voltam , állandóan a problémákon agyaltam, ugyán mikor kattan be újra, ugyan most min fogunk veszekedni....stb.

Megelégeltem , miért tegyem tönkre az egészségem(ami csak 1 van) egy idióta miatt??? Válás lett belőle.

Félre ne érts mert sokan azt teszik, azzal jönnek hogy elhagytam a gyerekeim. Nem hagytam el őket, jó a kapcsolatunk gyakran találkozunk, csak az anyjukat hagytam el. Ezt neked is javaslom ha már semmi nem segít. Ne tedd tönkre magad , miatta.

2020. jan. 18. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!