Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy a párom végighallgasson, és ha valamit tényleg megbeszélünk közösen akkor az úgy is történjen?
Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Mióta megszületett a harmadik gyerekünk, úgy viselkedik mint egy neveletlen ostoba makacs hisztis fruska. Sajnos a másik két(12)(11), és ahogy nődögél a legkisebb gyereken(1,5)is látszik a hatása.
Úgy érzem teljesen tehetetlen vagyok, és közben az egészségem is rámegy. (krónikus szívpanaszok és migrén)
Szakirodalmat keresek elismert forrásból, vagy élettapasztalatokra is kíváncsi lennék...
Az én exfeleségem is hasonló lehetett, de már a gyerekek előtt is. Csak én hülye azt hittem majd megváltozik és minden jóra fordul. Hát nem így lett, az ember nem változik.
Már tiszta ideg, stressz voltam , állandóan a problémákon agyaltam, ugyán mikor kattan be újra, ugyan most min fogunk veszekedni....stb.
Megelégeltem , miért tegyem tönkre az egészségem(ami csak 1 van) egy idióta miatt??? Válás lett belőle.
Félre ne érts mert sokan azt teszik, azzal jönnek hogy elhagytam a gyerekeim. Nem hagytam el őket, jó a kapcsolatunk gyakran találkozunk, csak az anyjukat hagytam el. Ezt neked is javaslom ha már semmi nem segít. Ne tedd tönkre magad , miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!