Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok mindent megbeszélünk?
Figyelt kérdés
A párom a legjobb barátom is egyben, évek óta együtt vagyunk. Sokszor olvasok olyan kérdéseket, hogy "hogyan mondjam meg neki" és "mikor fog már ...". Sokáig én is ilyen voltam, h magamban örlődtem, de egy ideje ha valami bánt egyből elmondom neki, pl azt is, hogy csalódásként ért, h karácsonykor nem kért meg, megbeszéltük, és már nem is nyomja a szívem. Ugyan így a lakáskereséssel is, ha bármi kétségem van, mindig rákérdezek.
Ez veszélyes játszma? Ettől elmúlhat valami "varázs" vagy lehet hátulütője?
2013. jan. 4. 00:34
1/3 anonim válasza:
Ne mások kommunikációképtelensége miatt legyen rossz érzésed, mikor te csinálod jól. Én ehhez csak gratulálni tudok, tudod, az egyenes út a legjobb. És pároknál fontos is a miheztartás végett.
2/3 anonim válasza:
Humble brag.
Tudod nagyon jól, hogy ez egyáltalán nem baj, és nagyon jó a kapcsolatotok.
3/3 anonim válasza:
Irigyellek! Nagyon szeretném megtalálni azt az embert, akinek így meg tudok nyílni, hogy minden kételyemet el tudom mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!