Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratom van de masba vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom van de masba vagyok szerelmes, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A parommal tobb mint 2 eve vagxunk egyutt, nagyon szeretem ot, nagyon aranyos srac, minden megad nekem es tudom hogy o is nagyon szeret engem. O amolyan jofiu fele, a vegsokig elmenne ertem es 100%osan huseges.

A rossz resz pedig most kovetkezik, ugyanis nagyon szegyellem, de van egy srac akibe ugy erzem szerelmes vagyok. Mar evek ota tetszett de az erzes nem mulik csak erosodik a baratom jelenlete ellenere is. Valoszinuleg azert is fordult ez elo mert nagyon fiatal vagyok, 18 eves. Ez a fiu a baratom szoges ellentete, macso, nocsabasz aki biztosan megbatana engem. En megsem tudom kiverni a fejembol mar evek ota, barmit is teszek egyszeruen nem megy.

Annyira orulnek ha mukodne a baratommal koztunk a folog, annyira szeretnek bele szerelmes lenni, de sajnos nem ezt erzem. Valamiert nem erzem boldognak magam, pedig minden megvan benne amit csak kivanhatnek. Minden megtettem mar hogy elfelejtsem, de sosem tudom magam jol erezni teljesen mert egyszeruen ott motoszkal a gonfolataim kozott es nem hagy nyugodni. Nem ertem hogy ha mindent megadnak nekem megis miert nem tudok boldog lenni.. Miert lehet ez? Megis mit tegyek ilyen helyzetben?

2020. jan. 17. 18:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%
A lúzer pasidat dob ki és kúrasd magad a menôvel. Egyszer élsz ! Élj a mának!
2020. jan. 19. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!