Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szerelmes, mit tegyek? Mit tennél?

Figyelt kérdés

Évekig nem volt barátom tudatosan,azután jött egy srác akinél éreztem,hogy talán benne bízhatok és vele bele mentem a randikba és hamar össze is jöttünk. De soha nem éreztem különösebben iránta,nyilván az első randiknál halálra izgultam magam,de ezenkívül nem volt bennem soha azaz erős érzés,hogy mennyire szerelmes vagyok.Végig józanul láttam őt minden hibájával,de akartam őt ,mert nagyon kedves,rendes,törődő srác,nyugodt a természete ,kicsit csendesebb stb. Amilyen én is vagyok.Amikor együtt vagyunk teljesen jól el vagyunk,nincs gond sem a szexel,kívánjunk egymást,sokat ölelgetjük a másikat. De tudom,hogy részemről ez nem szerelem és lehet részéről sem? nem tudom ezt megmondani.Mikor mondja,hogy szeret úgy érzem kötlességem nekem is mondani,de amikor kimondom semmi érzés nem társul hozzá. Mostanában ez egyre jobban nyomaszt,leginkább olyankor amikor kevesebbet vagyunk együtt,akkor sokkal inkább felerősödik bennem,hogy nem is szeretem őt és lehet ő sem,mert nem sokat ír ilyenkor nekem.Zavar,hogy alig beszél velem,persze neki ezaz alap természete...

Közben meg sok fiú keres engem,hogy randizna velem és van köztük 1-2 akiről tudom,hogy régen iszonyatosan szimpatikusak voltak,éreztem is valamit a küzelükben csak akkoriban elfolytottam mindent,mert nem akartam kapcsolatot. Most meg már készen állok teljesen egy komoly kapcsolatra és bennem van folyton,hogy lehet másoknak nem lenne ilyen szuper a természete,de szerelmes lennék. Bár azért a mostani barátom sem garncia arra,hogy nem fog soha megcsalni,lehet majd 10 év múlva mikor öregszek le fog cserélni ő is akármilyen cuki-muki most....akkor meg miért őt válasszam?Meg benne még az is negatív,hogy nem nagyon törekszik előrelépni az életben. Én most fogok diplomát szerezni és a kezdő fizum több lesz mint övé..ráadásul ő könnyen szórja a pénzt és azt mondta minimum 3-4 évig kell járnunk hogy ő elgondolkozzon eljegyzésen. Ami szerintem túlzás felnőtt embereknél..nem gondolom hogy attól lesz biztosabb a dolog,ha évekig húzzuk a dolgot.

Teljesen tanácstalan vagyok.

2020. jan. 4. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok ezt a kapcsolatot. Nem vagy boldog, csak elvagy es a sracnak se jo hogy olyannal van aki igazabol nem akarja.
2020. jan. 4. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben es nem ugyan nem karok a fiu fejebe de lehet o is ugyanigy erez. Szerintem erdemes tovabbmennies nem beleragadni valamibe amiben nem vagy boldog. A szerelem szerintem azzal jon ha megismered a masikat egyebkentcsak lila kod egy otletert egy elkepzelesert vagy oda kulonben
2020. jan. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!